Outfit – Indiana Jones

13 sep 2012

Hoi lieve meiden, ik heb weer een Outfit of the day voor jullie! Ik plaats niet zo heel vaak outfits, maar ik vind ’t wel super leuk om te doen. Dus misschien dat je die binnenkort vaker voorbij gaat zien komen op m’n site!

Indiana Jones… Als ik dit truitje aan heb, zegt m’n vriend: ‘je heb je indianen truitje aan, leuk!!!!’ Daarom heb ik de outfit zo genoemd. Het doet mij er inderdaad ook wel een beetje aan denken!

Ook heb ik nog een paar detailfoto’s voor jullie, zodat jullie alle aspecten van mijn outfit goed kunnen bekijken. Let niet op de nagellak op m’n tenen haha, die is er helemaal afgesleten. Moet ik snel weer opnieuw lakken! Op de nagels van m’n handen heb ik een roze nagellak van Catrice, namelijk: Meet Me At Coral Island.

Ook heb ik nog een paar close-ups voor jullie. Ik heb gewoon mijn dagelijkse make-up gedaan. De Catrice Photo Finish foundation, mijn Max Factor mascara en Rimmel eyeliner. Ook heb ik mijn Vera Valenti palette gebruikt. Een review van dat palette kun je hier vinden.

Spijkerbroek – Only
Topje – Bershka
Schoenen – S. Oliver | Nelson

Wat vind jij van deze outfit? Zou je zelf ook zoiets dragen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!