Outfit: Into the woods

5 nov 2014

We zijn naar het bos geweest om leuke foto’s te maken voor deze outfit die Lisanne aan jullie gaat laten zien! In de vorige post had ik een vest aan van Miss Etam en die trend houden we er lekker in. Het vest van Lisanne komt namelijk ook van Miss Etam.

Eigenlijk had ik voor vandaag een ander artikel ingepland staan, een andere outfit. Maar toen ik de foto’s hiervan wilde invoegen bleek dat ik niet alle foto’s had overgezet op mijn computer, enkel de close-ups. De rest had ik toevallig net deze middag verwijderd. Niet erg, maar het was echt een heel leuke outfit. Misschien dat we de foto’s nog opnieuw maken en dan komt die outfit van Lisanne gewoon over twee weken online.

Dan nu, deze outfit. Ik vind ‘m vrolijk! Ook al is het weer wat somber, dat betekent niet dat dit hoeft te reflecteren in onze outfits. Door de mintgroene broek en het vest met allerlei leuke kleurtjes lijkt het net zomer!

Zoals ik al zei, komt het vest van Miss Etam, ze hebben daar zulke leuke dingen! Ik was ook een beetje verliefd op dit vest, maar hij was er niet meer in mijn maat. Dit vest kan elke outfit opfleuren en is lekker warm voor deze tijd van het jaar. Hij is misschien niet meer verkrijgbaar, we kochten het vest zo’n drie maandjes terug in de sale. Tijdens het maken van foto’s hebben we super leuke plekjes ontdekt voor het maken van outfit foto’s. Zodra het kan gaan we hier weer heen, maakt de foto’s zoveel leuker.

Vest | Miss Etam
Broek | H&M
Topje | ONLY
Sneakers | Nike – Air Force

Wat vind jij van dit vest? Is het iets wat jij zelf ook zou dragen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!