Outfit: Jeans Fever

13 apr 2014

Vandaag een wat stoerdere outfit dan jullie waarschijnlijk van mij gewend zijn! Ik heb twee verschillende jeans kleuren met elkaar gecombineerd. Verder draag ik mijn nieuwe gympen en een lente-proof kleur topje.

De broek die ik aan heb, heeft een lange tijd in de kast gelegen. Sinds kort heb ik hem weer ontdekt. Ik vind ‘m stoer vooral in combinatie met de nieuwe sneakers. Dit spijkerblouseje vind ik lastig combineren. Ik vind het vooral leuk staan in combinatie met een hele andere kleur, vaak matchen de kleuren toch net niet met elkaar.

Ook al is het de laatste tijd lekker warm, het is toch niet altijd al korte mouwen weer. Vandaar dat ik voor deze combinatie heb gekozen. Deze kleding combinatie is namelijk ook prima draagbaar als het redelijk lekker weer is maar nét niet warm genoeg. Het lichte topje zorgt voor een wat frisser effect. Je kunt er ook prima een zwarte top bij dragen, dan wordt het geheel alleen wat donkerder.

Vroeger moest ik niet veel hebben van spijkerblousejes. Tegenwoordig vind ik het wel leuk, vandaar dat ik er ook eentje heb gekocht een tijdje terug. Ik vind het wel leuk staan, weer eens iets anders! Vooral in combinatie met de grijze destroyed spijkerbroek. Een echte spijkerbroek kleur die matcht met het spijkerblouseje heb ik niet, vandaar dat ik liever voor een totaal andere kleur kies.

De gympen heb ik net nieuw en zijn van het merk Le Coq Sportif. Ik vond ze zo leuk vanwege het roze accent. Ik vind gympen met een leuk kleuraccent namelijk echt te gek. Ze zijn ook nog goed draagbaar omdat de voornaamste kleur grijs is. Ook zijn ze iets hoger, precies het model sneaker dat ik fijn vind!

Topje – Vero Moda
Spijkerblouse – ONLY
Broek – Vero Moda
Gympen – Le Coq Sportif | AKTIESPORT

Wat vind jij van spijkerblousejes en hoe combineer jij een spijkerblouseje het liefst?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke outfit! Ik vind spijkerblousejes heel erg leuk, maar ik heb altijd het idee dat het mij niet staat haha. Ik hou normaal niet van gympen, maar die van jou zijn wel heel erg leuk. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!