Outfit: Little Black Dress

25 jul 2014

Dit keer staat er weer een outfit van mijzelf online. Ik laat jullie een outfit zien met een jurkje dat ik heb gekocht in Londen. Hét perfecte zwarte jurkje. Ik laat zien hoe ik dit jurkje het liefst combineer.

Zoals ik zei, kocht ik dit jurkje in Londen bij de Forever21. Ik paste het jurkje en hij zat gelijk goed. Dit jurkje past perfect bij m’n figuur want ‘lovehandles’ verbergt ‘ie echt perfect, haha.

Het enige nadeel is dat dit jurkje héél kort is. Ik vind hem zelf te kort om zo in over straat te gaan. Op vakantie zou ik dat eventueel wel doen, maar hier in Nederland niet. Vandaar dat ik er een legging onder aan heb. Ik vind het zelf niet storend staan omdat de legging en het jurkje beide zwart zijn, dat kleedt gelijkertijd ook wel mooi af. De legging is niet van dik materiaal. Het lijkt net een zwarte panty, alleen dan net wat dikker dan een panty en zonder voetjes.

Om het geheel niet helemaal zwart aan te doen heb ik gekozen voor bruine accessoires. Ik heb de accessoires afgestemd op het bruine riempje. Dit riempje zat niet bij het jurkje zelf, maar heb ik uit een ander jurkje uit mijn garderobe gehaald. Hierbij droeg ik bruine laarsjes en mijn bruine tas. Als het echt warm is, dan zijn laarsjes natuurlijk véél te warm. Maar ook sandaaltjes of slippers staan hier leuk onder.

Mijn horloge komt van de webshop HipvoordeHeb vandaan en de nagellak die ik draag is er één van Catrice, I Am A Lob-Star. Erg mooi kleurtje is dit! Zit net tussen rood en oranje in. Het zwarte armbandje dat ik draag komt van de H&M.

Jurkje – Forever21
Legging – V&D
Laarsjes – VanHaren
Tas – Primark

Heb jij het perfecte zwarte jurkje al gevonden!?

Liefs,
Joyce

Reacties

 1. Leuk jurkje! Alleen zoek ik echt altijd jurkjes die lang genoeg zijn omdat ik een panty eronder zelf wat minder mooi vind. Maar met de laarsjes eronder ziet het er wel nog leuk uit.

 2. Erg leuk jurkje, staat je goed! Voor mij zouden zulke korte jurkjes niet zijn, liever iets op kniehoogte (bovenbeencomplex enzo), maar je hebt het wel erg leuk gecombineerd! Top!

 3. hoi
  wat een gave outfit het staat je heel leuk.
  en gaaf gecombineerd met panty/legging.
  ik koop zelf ook meestal deze leggings, omdat ze fijner zitten.
  mvg manuela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!