Outfit: Mustard Yellow

17 apr 2013

Ik vind het zo fijn dat het eindelijk weer wat beter weer is. Foto’s maken in het lekkere zonnetje is gewoon een stuk leuker! Het truitje dat ik aan heb, is één van mijn favorieten.

Een tijdje terug heb ik dit truitje al gekocht, maar ik vond ‘m altijd te koud om te dragen. Want ik vind ‘m een stuk leuker staan onder een topje zonder mouwen. Deze week kon ik hem dan eindelijk weer eens aan!

Ik vind de kleur van het truitje zo gaaf. Vroeger durfde ik nooit zulke kleuren te dragen en koos ik gewoon voor veilig. Ik vind het mooi om zo’n opvallende kleur wel met andere basic kleuren te combineren. Dus met een zwart topje en donkere jeans.

Ik heb er bewust voor gekozen om er bruine laarzen onder te dragen omdat die kleur terugkomt in de riem. Verder heb ik gekozen voor weinig accessoires, alleen mijn basic, zwarte horloge. De nagellak die ik op heb is van China Glaze en heet: Make An Entrance.

Topje – Vero Moda
Truitje – Only
Jeans – Only
Laarzen – Van Haren | Graceland
Horloge – JETSET

Draag jij weleens apartere kleuren zoals mosterdgeel? Of houd je het liever bij de basic kleurtjes?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wow, je truitje is écht heel erg leuk! (net als je blog trouwens hihi, je hebt er een bloglovin volger bij hoor!) Ik vind dat de kleur je heel mooi staat! Ik zou vroeger ook op safe hebben gespeeld trouwens, tegenwoordig heb ik daar wel meer schijt aan :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!