Outfit: New Blazer

28 mrt 2015

Hoewel de kleur wat meer bij de herfst past, kon ik het niet laten. In Valencia kocht ik deze blazer en ik had deze nog steeds niet met jullie gedeeld. Ik draag ‘m heel graag, vandaar deze outfit post.

Ik kocht niet veel toen ik op vakantie was in Valencia. We hadden namelijk alleen een klein koffertje met handbagage mee. In mijn hoofd had ik de hele Sephora al leeg gekocht, maar ik vond alles toch wel erg duur. Dan spaar ik liever voor mijn eigen huisje. Deze blazer kon ik echter niét laten hangen, die ging mee naar huis!

De kleur van de blazer vind ik werkelijk prachtig, ik heb ook nog nooit eerder zo’n kleur blazer gezien. Eerst was het even wennen, maar daarna vond ik ‘m heel mooi! Dit is wel een kleur die lastig te combineren is. Het liefst combineer ik de blazer met witte of zwarte kleuren, daar steekt hij mooi bij af. Zo heb ik de hele outfit geheel zwart gehouden, zo valt de blazer goed op. De blazer kocht ik overigens bij Stradivarius.

Om het nog net iets meer speciaal te maken, droeg ik een zwarte peplum top. Dat is wat minder saai, met zo alleen zwart kan het toch al snel saai worden. Dit haalt de outfit net nog wat meer op. Ik droeg een roze nagellak. Deze past niet perfect bij de rest, maar misstaat ook zeker niet. Ook droeg ik mijn horloge, deze draag ik vrijwel elke dag.

Met mijn make-up pakte ik wat meer uit dan normaal gesproken. Nu ik elke dag stage loop, is mijn make-up niet speciaal. Ik lig liever wat langer in bed, ook kan ik niet alles op doen naar stage. Zo voel ik mij op stage niet comfortabel bij een felle of donkere lipkleur. Op dagen dat ik geen stage heb, pak ik dus graag een product dat ik verder niet veel gebruik. Ik pakte mijn matte lipstick van de Kate Moss lijn van Rimmel er dus weer eens bij! Verder koos ik voor mijn standaard look, met eyeliner.

Top – Vero Moda
Broek – ONLY | Jacqueline de Yong
Laarsjes – Shoeline
Blazer – Stradivarius
Horloge – HipvoordeHeb

Wat vind jij van deze blazer?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

  1. Wat een mooie kleur! Hoewel het inderdaad een beetje een herfst kleur is, zou ik hem ook gewoon lekker dragen. De kleur staat je goed, helemaal zo in combi met je lippenstift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!