Outfit: Paris Boutique

24 dec 2014

Met de feestdagen wil je er natuurlijk op je best uit zien. Een jurkje staat dan leuk en chique, maar hoe combineer je het in de koudste tijd van het jaar? Mijn zusje heeft een leuke outfit samengesteld die je prima met de Kerstdagen kunt dragen.

Zelfs al draag je gewoon een simpele spijkerbroek, kun je er nog een chique outfit van maken. Door er bijvoorbeeld een prachtige blouse op te dragen of er mooie, nette pumps onder aan te doen. Ook kun je werken met laagjes, bijvoorbeeld een vest! Dat is ook gelijk al een stuk warmer.

Dit jurkje heeft lange mouwen, lekker warm. Ook draagt mijn zusje er een dikke panty onder. Hieronder draagt ze Uggs, maar kun je bijvoorbeeld ook pumps of leuke enkellaarsjes dragen.

De tas die ze hierbij draagt is een tas met het model van de alom bekende Céline bag. Prachtig vind ik ‘m. Het is een grote tas, dus je er kunt er genoeg spullen in kwijt. De flappen kun je naar binnen, maar ook naar buiten vouwen. Verder past de tas goed bij elke outfit, mede door de gangbare zwarte kleur.

Dan tot slot nog wat close-ups zodat jullie de items afzonderlijk van elkaar nog wat beter kunnen bekijken. Qua make-up look heeft Lisanne het gewoon heel neutraal gehouden. De lipstick die ze op heeft is er één van essence, dit is ook één van mijn favoriete nude kleuren qua lipsticks. Het is nummer 07, Natural Beauty.

Weet jij al wat je aan gaat doen aankomende feestdagen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!