Outfit: Purple Dress

15 aug 2014

Die heerlijke zomer lijkt alweer een hele tijd geleden! Hopelijk kunnen we nog een aantal mooie zomer dagen mee pakken voordat de herfst er weer aan komt. Voor nu nog even een heerlijke luchtige outfit foto in een favoriet, nieuw jurkje.

Dit jurkje heb ik van mijn nicht gekregen zo’n twee maanden terug. Inmiddels heb ik hem al vaak gedragen, het is zo’n fijn jurkje. De kleur vind ik tof, het model is leuk, ideaal!

Dit jurkje is ideaal voor feestelijke gelegenheden, gecombineerd met mooie hakken of pumps eronder. Maar ook is dit prima te dragen op een warme zomerdag, met leuke sandaaltjes of slippers eronder. Aan de voorkant zit een soort ‘flap’ waardoor het jurkje een leuk model krijgt. Wel draag ik er altijd een wit hemdje onder. De bovenkant zit nogal wijd namelijk.

Qua accessoires ging ik weer voor mijn zilveren met rosé gouden horloge. Ik vind ‘m nog steeds zo leuk! Ook deed ik mijn Sal Y Limon armbanden weer eens om. Die paarse kleur vond ik wel leuk, want mijn jurkje was ook paars. En de oranje? Tja, die vond ik er ook gewoon wel leuk bij staan. Ook draag ik een nagellak. Het is er één van Catrice, maar hij is helaas uit het assortiment!

Mijn make-up houd ik de laatste tijd vaak simpel. In de zomer heb ik nooit zoveel zin in een uitgebreide make-up look, het zweet er allemaal toch weer af. Ook ben ik momenteel wat minder van het experimenteren met oogschaduw en dergelijke. Waarschijnlijk dat ik dat over een tijdje weer wat leuker vind. Voor nu: vooral lekker au naturel!

Jurkje | H&M
Schoenen | S. Oliver – Nelson
Horloge | HipVoorDeHeb
Armbanden | Sal Y Limon

Wat vind jij van dit jurkje?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!