Outfit: Sweater Weather!

8 jan 2014

De vorige outfit van Lisanne viel gelukkig erg in de smaak. Vandaar dat we het wel weer tijd vonden voor een nieuwe outfit. Deze outfit is helemaal afgestemd op het weer van de laatste tijd. Deze trui hebben wij toevallig allebei en hebben we ook erg vaak aan!

Sweater weather, zo kun je deze outfit eigenlijk wel omschrijven. Het is nog niet echt winter want écht koud is het (gelukkig) nog niet, maar toch kunnen de sweaters wel weer uit de kast gehaald worden! Deze sweater is niet erg dik maar toch lekker warm, perfect voor deze tijd van het jaar. Het zakje in een andere kleur vind ik een erg leuk accent. Vervolgens een simpele spijkerbroek en Uggs voor die koude voetjes!

Omdat de sweater niet erg dik is, heeft Lisanne er nog een zwart truitje onder aan gedaan. Dit kleurt leuk bij het zakje dat op de sweater zit. Verder draagt ze Uggs in de kleur “Chestnut”. Zelf vind ik deze kleur Uggs altijd zo leuk staan onder een spijkerbroek!

Tot slot draagt Lisanne ook nog wat sieraden. Ze heeft gekozen voor een simpel kettinkje met enkel een ‘L’ eraan. Verder draagt ze haar Buddha to Buddha ring.

Sweater – Vero Moda
Topje – H&M
Spijkerbroek – ONLY
Schoenen – Uggs
Ring – Buddha to Buddha

Heb jij ook een favoriete sweater die je ’t liefst elke dag zou dragen als het zou kunnen?

Liefs,
Joyce en Lisanne

Reacties

  1. Hele leuke outfit! Hebben jullie die trui dit jaar gekocht of issie van eerdere jaren? Hij is echt zo leuk! En idd die chestnut uggs vind ik ook altijd zo leuk staan bij een spijkerbroek.

    Liefs,
    Eline

  2. Gave outfit, ik zou hem zó dragen! Ik houd van uggs, jeans en een sweater haha, vooral met dat stukje leer maakt hem zo gaaf. Is Lisanne je zusje trouwens? Jullie lijken zoveel op elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!