Outfit: The day after Christmas

27 dec 2013

Voor Kerstmis doffen we ons natuurlijk altijd wat extra op, vandaar dat het me leuk leek om mijn outfit van de tweede Kerstdag aan jullie te laten zien. Ik vind de outfit geschikt voor deze tijd van het jaar, maar toch feestelijk!

Tweede Kerstdag heb ik gezellig bij mijn moeder gevierd met mijn vriend en de rest van de familie. We hebben bij ons thuis gezeten, lekker gekletst en lekker gegeten. De foto’s van het eten zien jullie ongetwijfeld nog terug. Voor nu alvast de foto’s van mijn outfit!

Eerst had ik een spijkerbroek aan onder deze trui. Dat vond ik toch een stuk minder feestelijk staan, vandaar dat ik uiteindelijk toch heb gekozen voor een maillot en een rokje. Door de maillot is het toch nog lekker warm, maar het ziet er wel heel feestelijk uit. Voor het echte ‘kerst-gevoel’ heb ik natuurlijk ook even mijn kerstmuts opgezet. Deze is onwijs leuk, er zitten namelijk lichtjes in!

Dit truitje heb ik nieuw gekocht toen ik laatst op Texel was. Er was enorme sale in een bepaalde winkel. Heb twee hele leuke dingen gekocht waaronder dit truitje, deze kostte eerst €40,- en nu nog maar €10,-! De reden waarom ik dit truitje zo feestelijk vind is de kleur en natuurlijk de prachtige glitters. Normaal houd ik daar niet zo van, maar het zijn er niet al te veel, dan vind ik ’t wel leuk.

Binnen liep ik trouwens gewoon op mijn sokken, maar voor de foto heb ik mijn laarsjes even aangedaan, haha. Deze zou ik anders ook aangedaan hebben. Ik vind de grijze kleur namelijk erg leuk passen bij de minty en zwarte kleur.

En dan nog tot slot mijn face of the day. Ik heb het erg simpel gehouden. Eerste Kerstdag had ik uitgepakt met oogschaduw en dergelijke. Nu heb ik het gehouden bij foundation en een blush van Sleek, Rose Gold. Verder heb ik wat eyeliner op, mascara en op mijn lippen een nude lipstick. Tot slot heb ik mijn wenkbrauwen nog wat bijgewerkt met het wenkbrauwkitje van Catrice.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze Kerstdagen en een fijne Kerst hebben gehad!

Voor welke outfit heb jij gekozen deze Kerst?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!