Outfit: Time for Mint!

20 dec 2013

Voortaan ben ik niet meer de enige die outfit foto’s maakt voor de site. Vandaar dat ik jullie aan iemand wil voorstellen. Ook laat ik hierbij gelijk de eerste outfit post zien. Benieuwd? Kijk dan zeker even verder!

Ik heb een hoop verschillende aantal bezoekers, van jong tot oud. Het leek me wel leuk om mijn zusje ook af en toe eens wat outfit foto’s te laten maken. Zij is wat jonger dan ik, maar we hebben wel ongeveer dezelfde stijl. Ontmoet mijn zusje, Lisanne! Ik, Joyce, zal nog steeds de artikelen blijven schrijven maar de outfits bedenkt Lisanne zelf of bedenken we samen.

Hey! Mijn naam is Lisanne en ik ben 13 jaar oud. Ik houd erg van afspreken met vriendinnen en foto’s maken. Samen met Joyce heb ik een outfit uitgezocht en gefotografeerd. Het is een outfit die je bij feestjes kunt dragen, of een andere gelegenheid.

We hebben gekozen voor een vrolijke, casual outfit. Het is misschien wat te koud bij de nek voor deze tijd van het jaar, maar dat kun je prima oplossen met een sjaal. De blazer maakt het geheel wat warmer en geeft er een leuke touch aan. Een goede zwarte blazer is echt een must, vooral voor deze tijd van het jaar.

Het topje is natuurlijk onwijs vrolijk. Dit soort stofjes vind ik ontzettend leuk, het geeft wat meer ‘body’ aan de outfit. Ook de combinatie van de zwarte en minty kleur past erg goed bij elkaar. Het geeft me een beetje een zomers gevoel! De hakken heeft Lisanne gekocht voor Kerst, die zijn nieuw en wou ze graag even laten zien.

Topje – ONLY
Wit hemdjeJeans – ONLY
Blazer – V&D
Pumps – Invito

Wat vind je hiervan? Wil je dat Lisanne vaker outfit foto’s gaat maken voor jullie?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. zoo jemig jullie lijken veel op elkaar!
    Ik dacht eerst he een foto van jou van vroeger haha
    Maar ik vind het een hele leuke outfit. Ik vind dat topje heel leuk. Zo iets zocht ik nog|!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!