Outfit: Yellow Jacket

31 jul 2015

Dit is even wat anders dan normaal! Niet Joyce schrijft dit artikel, maar het meisje dat op de foto’s staat. That’s me, Lisanne! Sommige van jullie kennen mij al, ik ben het zusje van Joyce. Ben jij benieuwd waarom ik deze outfit heb gekozen? Lees dan snel verder!

Laat ik mij nog even kort voorstellen. Ik ben dus Lisanne en ik ben 15 jaar oud. Mijn hobby’s zijn: fotograferen, muziek luisteren en leuke dingen met vrienden doen. Ik vind het heel leuk dat ik nu deze artikelen mag schrijven. Jullie kunnen nu elke vrijdag een artikel van mij verwachten. Dat zal vaak een outfit post zijn, maar misschien soms ook eens wat anders.

Laat ik het maar meteen zeggen, ik houd van dit jasje! Ik vind het een leuk fel kleurtje, je kunt het in de zomer goed dragen over een basic shirt. Zoals op deze foto’s; daar draag ik een wit t-shirt. Je kunt ook een andere kleur aantrekken, maar ik heb het rustig gehouden omdat ik al een fel geel jasje aan heb. Ik heb de mouwen van dit jasje ook opgestroopt, je kunt ze ook lang laten maar dit vond ik het leukste staan! Dit felle jasje heb ik gecombineerd met mijn nieuwe, leuke, grijze broek.

Wat ik zo leuk vind aan deze broek is dat er een soort van verf spetters op zitten, het is weer iets anders dan normaal! Wat ik ook erg leuk vind, zijn de gaten in de broek. Er zitten er twee bij mijn knieën en één bij mijn rechter boven been. Het enige nadeel is dat je goed moet opletten dat de gaten bij je knieën niet verder scheuren anders worden ze heel groot. Om de outfit af te maken heb ik mijn Adidas Superstar sneakers er onder aan gedaan. Deze vond ik namelijk leuk bij de outfit staan en oh, ze zitten zó lekker!

Mijn make-up heb ik bij deze look vrij simpel gehouden. Hier heb ik alleen wat lippenstift bij op gedaan om het nog wat leuker te maken. Dit is de lippenstift van essence ‘Natural beauty’ – een hele mooie, basic kleur. Voor deze look leek het mij ook leuk om mijn haar te stylen. Ik heb mijn haar voor de rest niet vast gedaan maar los laten hangen! Qua sieraden heb ik mijn Buddha to Buddha ring om, die ik vrijwel elke dag draag, met daarbij een kettinkje met de letter L. Die ‘L’ staat natuurlijk voor Lisanne!

Jasje – Ti Amo
Shirt – Vero Moda
Broek – Ti Amo
Schoenen – Adidas Superstar
Ketting Uit Griekenland
Ring – Buddha to Buddha

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,
Lisanne

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!