Over mij!

11 mrt 2012

Hallo, welkom op BeautyChef.nl! Laat ik eens beginnen met mijzelf even voor te stellen: ik ben Joyce. Ik ben de eigenaresse van deze beautyblog. Hier zal ik in het kort iets over mijzelf en over mijn blog vertellen.

Ik ben op 26 september 1993 geboren, dat houdt in dat ik nu 25 jaar ben. Ik woon met mijn ouders en zusje in een gezellige wijk in Den Haag, waar ik ook opgegroeid ben.

Op dit moment studeer ik nog. Het grootste gedeelte van mijn tijd sta ik al voor de klas. Ik wil namelijk van kinds af aan al lerares worden en nu ben ik die droom aan het waarmaken. Naast beauty en koken is dit mijn andere grote passie. Ik zou me geen mooier beroep voor kunnen stellen. De combinatie van het schrijven voor mijn blog en het lesgeven vind ik erg fijn. Momenteel ben ik in de eindfase van mijn studie en ben ik deze aan het afronden.

Ik ben helemaal gek op shoppen, koken, schrijven, fotograferen en lezen. Daarom vind ik het geweldig om de eigenaresse van deze blog te zijn, zodat ik dat allemaal kan combineren.

Ik hoop dat jullie nu een goed beeld van mij hebben. Als je verder nog vragen hebt, kun je die natuurlijk altijd aan mij stellen. Ook kun je kijken onder het kopje persoonlijk op mijn site, om nog meer over mij te weten te komen!

Wil je nog meer weten over mij? Bekijk dan even de ABC-tag, waarin ik ook een hoop dingen over mijzelf vertel.

Liefs,
Joyce.

Reacties

 1. Wat heb je dit super leuk geschreven!
  En wat een mooie foto!
  In de sidebar rechts staat volgens mij alleen een foutje, er staat dit : Hallo allemaal! dat je even een kijkje komt nemen. Maar moet daar niet nog leuk tussen ofzoiets?;)
  Hihi maar dit heb je wel super leuk gedaan!

  Liefs!x

   • Heey ik heb je filmpje gekeken over jou site enzo, en zo heb ik jou site gevonden ik heb zelf op filmpjes op youtube alleen niet zulke leuke als die van jou! Wil je wat tips geven over de mode? En, ik heb je op youtube geabboneert, en hoe moet ik jou volgen op deze site of doe ik dat al??

 2. Leuke blog! ik bezoek ‘m zeker vaker!
  Ik vind deze foto trouwens heel leuk! ( ik weet het niet, het ligt vast aan mij maar telkens wanneer ik die foto in de sidebar zie dan denk ik telkens, ow een meisje van 15/16.. je lijkt er namelijk heel anders op.. veel jonger! en dat is niet vervelend bedoeld hoor.. maar dat kan ook aan mij liggen want ik denk het namelijk elke keer weer! ter bevestiging moet ik dan altijd deze foto weer zien ;) dus misschien is het een optie om deze foto in de sidebar te doen? ik vind ‘m namelijk zó mooi! maar dat ik niet negatief voor de andere foto bedoeld hoor, die is ook heel mooi; maar je lijkt er gewoon veel jonger op ;D )
  Liefs

 3. Ik vind je blog echt super leuk. Je hebt een fijne manier van schrijven wat het lezen nog leuker maakt! En een beuaty bloggende (bijna-)juf is altijd interessant (ben zelf 3 jaar geleden afgestudeerd aan de pabo)!, die zie je niet zo vaak. ;) Haha. Ga zo door, heb je vermeld op m’n site bij de links en je gefollowd op Bloglovin’!

  • Dankjewel! Echt heel leuk om te horen. Ja, bijna klaar, nog anderhalf jaar en dan ben ik een ‘echte juf’ haha. Wat leuk dat je zelf ook de pabo hebt gedaan! Ik ga jouw blog ook even in de gaten houden en je ook followen :)

 4. Wat ben jij een mooie meid!

  En ik hou echt van je site, vooral de my life in photos en my food in photos!!
  Krijg altijd zo’n honger van dat lekkere eten.

  Keep it going! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!