PERSONAL | Update school en stage

11 apr 2015

Lieve lezers en lezeressen, het leek mij wel leuk voor een snelle update over hoe het er nu bij mij allemaal voor staat. Vandaar dit artikel waarin ik wat dingen vertel over school, stage, werk en meer!

Op dit moment heb ik het onwijs druk, ik werk zes dagen in de week. Vijf dagen per week sta ik voor de klas, een dag in het weekend werk ik bij de golfclub in de horeca. Daarnaast pas ik ook nog op, heb ik mijn site en wil ik natuurlijk leuke dingen doen met vrienden, mijn vriendje en familie.

Dit houdt helaas ook in dat ik op dit moment wat minder tijd heb voor de site. Omdat ik nogal perfectionistisch ben, wil ik graag elke dag een artikel online zetten. Dit zal ik dan ook nog blijven doen, als ik hier gewoon nog de puf voor heb. Ook is het een uitlaatklep. Ik vind het fijn om even van me af te schrijven en om mijn gedachten te verzetten.

Ik ben al een tijdje begonnen aan mijn eindstage van 10 weken, maandag ga ik alweer de achtste week in! Ook heb ik maandag mijn eindassessment, dat is natuurlijk super spannend! Er komt dan iemand naar mijn les kijken, samen met iemand van de school waar ik nu stage loop. Daarna hebben ze een gesprek en krijg ik een cijfer. Als ik dit heb gehaald, hoef ik alleen nog maar mijn scriptie!

Ook staan er gelukkig genoeg leuke dingen op het programma. Ik vind de kids uit mijn klas echt geweldig, ze zijn zo lief! Volgende week woensdag hebben we juffendag, dan doen we de hele dag spelletjes! De Koningsspelen komen er weer aan, ook dat is een gezellige dag. Voordat ik het weet ben ik alweer klaar, zo gek om te beseffen.

Samen met mijn moeder ga ik zondag 19 april naar Kitchen & Cottages, ik heb er zin in! Ik mag enkele leuke workshops bijwonen. Sowieso is er een hoop leuks te doen. Natuurlijk zal ik foto’s maken zodat jullie ook mee kunnen kijken. Ik denk dat het een succes wordt! Met Koningsdag ga ik samen met m’n vriend weer in de stad staan. Elk jaar kopen we enkele producten in die we dan vervolgens weer verkopen. Dit jaar zijn het super schattige knuffeltjes, te gekke verjaardagskalenders, agenda’s en blikjes drinken. Hopelijk wordt ’t mooi weer!

Voor zover dus even de update. Over drie weken ben ik klaar met mijn stage en heb ik weer een stuk meer vrije tijd. Dan alleen nog mijn scriptie. Zodra ik daarmee klaar ben en mijn diploma in handen heb, ga ik mijn blog weer oppakken. Ik kan niet wachten!

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

  1. Leuk dat je ons even een update geeft! Ik weet nog precies hoe hectisch mijn half jaar LIO stage was… Dus ik snap dat er af en toe gewoon niet genoeg uren in een dag zitten. ;) Zet ‘m op de laatste drie weken en met je scriptie. Nog even doorzetten. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!