Q&A a day

3 feb 2013

Ik heb laatst een ontzettend leuk boekje gekocht! Ik denk dat een paar van jullie hem ongetwijfeld wel kennen. Het boekje heet Q&A a day. De bedoeling is dat je elke dag – vijf jaar lang – een vraag beantwoord. Dat kan iets zijn over die dag, maar ook over iets dat je nog wilt bereiken. Heel leuk om later op terug te kijken!

This journal was created to help you make a time capsule of the next five years of your life in the simplest way possible. You can start at any point in the year. Simply turn to today’s date and take a few moments to answer te question at the top of the page (or don’t answer it; this is your journal). When you finish the year, move on to the next section. As the years to by, you’ll notice how your answers evolve.

Het boekje vind ik er erg leuk uit zien. Die bruine kaft is weer eens iets anders dan normaal! Ik krijg er een beetje zo’n ‘recycle-gevoel’ van, dat wel. Of is dat raar? Haha. Ook vind ik het formaat erg fijn, hij gaat gemakkelijk mee in je tas – of ergens anders naar toe!

Iets dat ik heel mooi vind, zijn de bladzijden. Het uiteinde van de bladzijden is namelijk van goud. Niet van echt goud natuurlijk, maar het ziet er wel super vet uit. Het glimt heel erg mooi en geeft ook wat extra’s aan het boek.

Hier kun je twee dagen uit het boek zien. Het zijn elke keer heel verschillende vragen. Het zijn vragen over de dag zelf, maar bijvoorbeeld ook over de toekomst. Dat vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde! Tot nu toe is het me echt heel goed gelukt om hem elke dag (of een dag erna – kan natuurlijk ook prima) in te vullen! Daar ben ik wel trots op. Ik hoop dat ik het vijf jaar volhoud, want het lijkt me erg leuk om het dan terug te zien.

Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen merken, ben ik héél blij met mijn boekje! Toen ik het boekje wou kopen, was hij helaas niet op voorraad bij Bol.com dus ik heb heel Nederland ervoor af moeten zoeken haha. Uiteindelijk heb ik hem gevonden bij The American Book Center in Den Haag. Daar krijg je 10% korting als je student bent, dat is erg fijn!

Ik heb er €18,- voor betaald, op Bol.com kun je hem bestellen voor €15,- exclusief verzendkosten.

Wat vind jij dit boekje? Zou je hem zelf ook kopen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef — Tag | 3 Things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!