Quick tip: Catrice mascara actie

14 jan 2013

Een hoop van jullie zullen het ongetwijfeld al weten, maar een aantal misschien ook nog niet.. Vanaf vandaag – 14 januari – is er een leuke mascara actie gaande bij Kruidvat en Trekpleister, met betrekking tot het merk Catrice.

Wat houdt deze leuke actie nou precies in? Heel simpel. Ik heb jullie al verteld dat het assortiment binnenkort vernieuwd wordt. De producten die eruit gaan hebben jullie in dit artikel al kunnen bekijken. Natuurlijk komen hier ook nieuwe producten voor in de plaats. Dit artikel met alle nieuwe producten staat ingepland voor deze week.

Met al die nieuwe producten komt er ook een nieuwe mascara. Namelijk de mascara: ‘Lashes To Kill False Lashes Volume Mascara’.

Wat belooft dit product?
Nieuw in de Lashes to Kill Mascara serie: verlengt en geeft volume met speciale nylon vezels voor wimpers met een waanzinnig wow-effect! Dankzij de speciale formule hechten de vezels direct en langdurig aan de wimpers. Hiermee creëer je het effect van valse wimpers met ultravolume! Verleidelijk en gevaarlijk!

Het mooie is: je kunt deze mascara nu al scoren, voordat ‘ie in de schappen ligt! Wat moet je daarvoor doen? Je koopt de ‘Lashes to Kill Ultra Black Mascara’ OF de ‘Lashes to Kill Waterproof Mascara’. Daarbij krijg je gratis deze nieuwe mascara!


Lashes to Kill Ultra Black Mascara


Lashes to Kill Waterproof Mascara


Lashes To Kill False Lashes Volume Mascara

Eigenlijk krijg je dus één mascara gratis. Buiten dat, krijg je ook nog eens een mascara die nog niet in het assortiment zit. Extra leuk, kan je hem alvast testen! Ik ren morgenochtend in ieder geval naar de winkel!

Deze actie is geldig tot 1 februari – maar wel tot zolang de voorraad strekt.

Ga jij gebruik maken van deze actie?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!