Reminder: Winactie Enchantra!

7 okt 2012

Hey girls! Vandaag nog even een reminder. Doe jij al mee met de superleuke winactie die nu loopt? Je kunt 1000 AURYN’s ofwel €10,- shoptegoed winnen bij Enchantra. De winactie loopt nog t/m vandaag, dus als je mee wilt doen, doe dat dan snel!De website is vernieuwd, je kunt nu dus nog veel gemakkelijker kiezen wat je leuk vindt, omdat je op zoveel dingen kunt sorteren. Ook hebben ze nog steeds hartstikke leuke merken in hun shop. Mijn persoonlijke favorieten? China Glaze en Sleek. Er zijn zelfs al leuke spulletjes voor Halloween verkrijgbaar!

Nog even de voorwaarden op een rijtje, wat moet je precies doen voor die 1000 AURYN’s?
• Een reactie achterlaten onder dit artikel dat je mee doet & even laten weten waarom JIJ die 1000 AURYN’s wil hebben!
• BeautyChef followen op Bloglovin’ en deze post (of de eerdere post over de winactie, maakt niet uit welk!) liken
• BeautyChef en Enchantra liken op Facebook en/of BeautyChef en Enchantra followen op Twitter
Dit laatste om mensen ook een kans te geven die of geen Facebook, óf geen Twitter hebben. Je hoeft mij & Enchantra dus niet per se op allebei te volgen, maar één social media (Facebook of Twitter)  is verplicht!

Je kunt pas meedoen aan de winactie als je aan alle verplichte onderdelen hebt voldaan. Heb je niet alle verplichte dingen gedaan? Dan maak je helaas geen kans op die superleuke prijs. Laat dus in je reactie even weten aan welke voorwaarden je hebt voldaan. Pas dan kan ik je deelname goed keuren! Je kunt meedoen tot vanavond (7 oktober) 23.59 uur. Morgen zal ik de winnaar – random – kiezen. Succes!

Ook is het handig als je een account hebt op Enchantra.eu! Dan kunnen de AURYN’s lekker snel op je account gestort worden als je hebt gewonnen. En het mooie is: als je een account aanmaakt, krijg je ook nog eens 100 gratis AURYN’s. Het aanmaken van een account is helemaal niet lastig.

Je kunt hier je eigen account aanmaken.

Maak dus snel een account aan en doe lekker mee met de winactie, want dat vind ík hartstikke leuk en misschien win je ook nog weleens! Vergeet alleen niet alle gegevens in je reactie te zetten! Eigenlijk staat er in het andere winactie-artikel precies hetzelfde, maar wil je deze toch even nalezen? Klik dan hier.

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Hey meid! Leuk dat je meedoet. Zou je nog wel even kunnen laten weten of je BeautyChef en Enchantra volgt via Facebook of Twitter? En of je me volgt op Bloglovin’ en de post hebt geliked? Anders kan ik je deelname niet goedkeuren! Staat ook in het artikel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!