Reminder winacties #3yearsbeautychef

1 apr 2015

Op dit moment lopen er enkele gave winacties. Omdat twee hiervan vandaag aflopen, nog even een reminder. Mocht je nog kans willen maken op een pakketje van The Body Shop of een leuk creatief pakketje met kleurboeken – dan is vandaag de laatste kans!

Wil je nog meedoen aan één van onderstaande winacties? Klik op de link die eronder staat. Daar hoef je enkel maar een berichtje achter te laten onder de desbetreffende winactie en mij te volgen via Bloglovin’. Meer kans maken? Lees dan even de winactie zelf goed door.

Wat kun je winnen?
Een pakketje van The Body Shop, met een hair chalk, twee lip butters en één eau de toilette in de geur Atlas Mountain Rose. Ter waarde van € 26,-

Altijd leuk zo’n setje met producten van The Body Shop. Er zitten een hoop verschillende dingen in. Zo heb je producten voor de lippen, iets voor het haar en een lekker geurtje. Met deze winactie kun je alleen vandaag nog mee doen.

Klik hier voor de winactie.

Wat kun je winnen?
Twee kleurboeken en een setje fijne kleurpotloden.

Even heerlijk relaxen? Met deze leuke kleurboeken kan dat prima. Het zijn er twee, je zou dus zelfs gezellig samen kunnen kleuren. Hierbij krijg je ook nog eens een setje kleurpotloden. Deze heb ik zelf ook en ze zijn echt prima. Ook aan deze winactie kun je alleen vandaag nog deelnemen.

Klik hier voor de winactie.

Wat kun je winnen?
Een MUA “Undress Your Skin” highlighter.

Vooral met het zonnetje van de afgelopen tijd houd ik er zelf wel van om een highlighter te gebruiken. Het kan me dan niet glinsterend genoeg zijn. Vooral als de zon erop schijnt is het echt prachtig! Ook kun je het op zoveel verschillende plekken op het gezicht aanbrengen. Deze winactie staat nog even open, t/m 12 april!

Klik hier voor de winactie.

Wat kun je winnen?
Een Blond Amsterdam verjaardagskalender ter waarde van € 12,95

Nooit meer een verjaardag vergeten? Daarvoor is deze verjaardagskalender perfect. Je kunt ‘m op een leuk plekje in je huis of kamer hangen, het design is namelijk echt te gek. Ik ben in ieder geval weg van Blond Amsterdam. Servies, agenda’s, kalenders… Doe mee en maak een kans op deze te gekke verjaardagskalender! Je kunt nog mee doen t/m 12 april.

Klik hier voor de winactie.

Vergeet vooral aan de bovenste twee winacties niet mee te doen, vandaag is de laatste dag – daarna sluit de winactie en kies ik een winnares.

De reacties op dit artikel heb ik even uitgezet. Als je mee wilt doen kun je reageren onder het desbetreffende artikel!

Doe jij al mee met één – of meerdere van bovenstaande acties?

Liefs,
Joyce

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!