Review: Acid palette – Sleek

24 feb 2013

Laatst heb ik een aantal dingen besteld bij PrettyPlease, waaronder dit palette van Sleek. Ik heb al een hoop palettes met veilige, bruine kleuren. Vandaar de keus voor een wat ‘gedurfder’ palette. Ik ga hem aan jullie laten zien!

Het was allemaal erg goed verpakt. Gelukkig! Want het was gewoon brievenbuspost, dus dan ben ik toch altijd bang dat er oogschaduw kapot gaat. Dat is dus niet gebeurd. Verder vind ik het design van het doosje zelf ook erg mooi. Heel strak. Ook de grote spiegel vind ik een groot voordeel!

Wel een nadeel: ik krijg mijn palette amper open! Met mijn andere Sleek palettes heb ik hier geen problemen mee, maar deze krijg ik alleen open als ik iets in de opening klik (zoals een pincet ofzo). Je kan ook al zien dat hij sowieso al scheef staat. Jammer! Ik weet niet of dit met de post is gebeurd (lijkt me niet, want hij was goed ingepakt!) of dat het gewoon een fabrieksfout is…

De kleuren zien er op het eerste gezicht erg goed uit. Hele gewaagde kleuren. Ik zie al een hoop gave combinaties voor me. Ik vind dit soort kleuren ook perfect om aan te brengen als accentkleur. Bijvoorbeeld als eyelinerlijntje of als lijntje onder je oog. Laten we gaan kijken naar de swatches!


Swatches bovenste rij – zonder basis

Allereerst vind ik de twee laatste kleuren uit deze rij echt prachtig! De laatste kleur is wel kruimelig, maar valt wel mee te werken. De eerste kleur vind ik ook erg mooi, over de andere drie kleuren uit de rij ben ik wat minder te spreken. Ik heb er wel al mee geëxperimenteerd, met basis zijn ze al een stuk beter gepigmenteerd. Toch valt de gele kleur me alsnog wel tegen.


Swatches onderste rij – zonder basis

Over de pigmentatie van de onderste rij ben ik al een stuk beter te spreken. Vooral de zilveren kleur, die is echt stunning! De twee groene kleuren vind ik ook mooi. De eerste groene kleur is een wat speciale kleur, een soort mosgroene kleur met glitters erin. De tweede groene kleur vind ik mooi omdat ‘ie zo lekker fel is. Helaas vind ik de laatste kleur hélemaal niet goed gepigmenteerd, ook niet met basis. De zwarte kleur valt me zo tegen, jammer.

Ik weet niet zo goed wat ik van dit palette moet vinden. Het is rot dat ik hem zo moeilijk open krijg, daardoor pak ik hem helaas niet zo vaak. De meeste kleuren zijn wel erg goed gepigmenteerd. Aan het eind van de week komt er sowieso een look aan met kleurtjes uit dit palette!

Ik heb dit palette aangeschaft bij PrettyPlease voor €9,99

Wat vind jij van dit palette? Zou je hem zelf ook aanschaffen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Oh neonkleuren, dat is ook leuk om in de stash te hebben! Wat jammer dat hij zo moeilijk opengaat, ik denk dat het een fabrieksfout is. Misschien kun je een stukje van de opening eraf vijlen zodat hij sneller opengaat, waardoor dat weer makkelijker gaat?

  2. Pingback: BeautyChef — Look: Neon Brightness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!