Review: Action MAX Gel Eyeliner

9 jan 2013

Deze Gel Eyeliner van de Action heb ik al een tijd geleden gekocht, ik heb hem dus uitvoerig kunnen testen. Daarom vandaag voor jullie een review over deze budget eyeliner van het merk MAX.

Ik heb deze eyeliner in eerste instantie meegenomen omdat hij zo lekker goedkoop is. Ik heb ook al een aantal lippenstiften van dit merk in mijn bezit en hier was ik erg blij mee. Daarom wilde ik deze gel eyeliner ook graag uitproberen!

Allereerst de verpakking. Gewoon heel simpel verpakt. Er zit zelfs een kwastje bij. Ik vind het fijn dat het zo verpakt is, heel hygiënisch. Bij de gel eyeliners van Catrice en Essence is het altijd zo moeilijk om er eentje te vinden die onaangeraakt is. Hierbij speelt dat dus geen rol.

Ik vind het potje er best chique uit zien. De combinatie van het glazen potje met de zwarte dop vind ik er erg mooi uit zien. Ook is het fijn dat er al een kwastje bij zit!

Ook onder deze dop zit nog een extra verpakking. Ik vind het altijd fijn als ik weet dat een product goed verpakt zit.

Hier kun je de gel eyeliner goed zien. De kleur is pikzwart. Hij belooft waterproof te zijn en perfecte lijnen te kunnen zetten.

Hier kunnen jullie een paar swatches zien op mijn hand. Eerlijk gezegd ben ik niet zo erg onder de indruk. Ik heb de kleur steeds verder opgebouwd. Links heb ik een streepje gezet. Bij de rest van de swatches heb ik meer product opgepakt en twee strepen over elkaar heen gezet.

Laten we het waterproof effect even testen. Hier heb ik mijn nat wat nat gemaakt en daarna erover heen geboend. Ik vind dat de swatches nog redelijk goed blijven zitten. Je ziet wel dat degene met meerdere strepen over elkaar een stuk beter blijven zitten, wat ook logisch is.

Ik moest nog even oefenen met het kwastje. Op zich is het kwastje niet heel slecht, maar ik ben een ander kwastje gewend met een scherpere punt. Voor mijn gevoel klopt dit gewoon niet, ik moet een schuin afgesneden kwastje hebben. Het lijntje kan dus een stuk mooier, haha.

Mwa… Ik ben niet heel enthousiast. Ik moest meerdere keren gel eyeliner oppakken uit het potje om een goede zwarte streep te krijgen, zelfs nu zie je er soms nog wat huid doorheen. Ook zat het binnen no-time onder m’n wenkbrauwen. De swatches op m’n hand leken dus best goed waterproof, maar helaas werkt dat op m’n oog toch net iets anders.

Het is een mooie prijs, hij kost namelijk maar €0,98 cent. Toch zou ik hem zelfs voor die prijs niet meenemen. Je kunt beter een eyeliner kopen van Catrice of Essence. Dan betaal je misshien twee euro meer, maar heb je nog steeds een budget eyeliner die van een stuk betere kwaliteit is.

Minpunten
– Niet waterproof
– Het kwastje werkt niet heel fijn
– De pigmentatie is niet goed

Pluspunten
– Erg goedkoop
– Mooie uitstraling
– Je krijgt er gelijk een kwastje bij
– Hygiënisch verpakt

Zelf vind ik de gel eyeliners van Essence erg fijn. Ik heb er nu al een stuk of vijf en gebruik ze erg vaak. Ik zou jullie dus aanraden om in het schap van Essence te kijken als je op zoek bent naar een budget gel eyeliner.

Wat vind jij van deze gel eyeliner? Zou jij hem aanschaffen of toch in het schap laten liggen, ondanks de aantrekkelijke prijs?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Hm hij ziet er inderdaad niet zo fijn uit. Jammer, was wel leuk geweest als het een super goed product was geweest voor die prijs haha.
    Ik gebruik inderdaad ook meestal een eyeliner van Essence! Heel fijn en waterproof en die is ook hartstikke goedkoop :)

  2. Ohh wat jammer dat het toch geen aanrader is! Ik ben namelijk dol op de Action. En ik heb geen geleyeliner in m’n bezit, dus misschien was dit anders geschikt geweest voor mij. Het jammere is, ik ben gewoon zo slecht in makeup opdoen! Ik heb een keer bij een vriendin thuis gel eyeliner geprobeerd op te doen, maar dan zat er nog een streep huid tussen het lijntje en m’n wimpers, terwijl ik echt het gevoel had dat ik zo ongeveer op m’n wimpers zat te smeren. En het werd ook nog eens een heel knipperfestijn, dus het zat overal behalve waar het moest. :P Ik zou graag wat beter zijn in make-up.. misschien moet ik toch gewoon gaan oefenen…

    • Ik moet eerlijk zeggen dat ik in ’t begin ook echt heel erg heb lopen stuntelen! Ik maakte die lijn elke keer véél te dik. Catrice heeft een eyeliner kwastje in het assortiment met twee kanten. Een kant heeft een heel fijn kwastje dat heel dun afloopt, die is echt súperfijn voor het aanbrengen van gel eyeliner :)

  3. Nou ik vind deze review niet helemaal kloppen, persoonlijk. Ik heb hem ook en ik vind het kwastje fijn en wil echt geen andere gel eyeliner meer. Bij mij is hij pik zwart ik ga er dan we twee keer overheen maar ik vind hem echt heel erg goed! Aanrader dus.

    • Dat kan heel goed. Dit is natuurlijk mijn mening en ik heb zelf heel wat betere gel eyeliners gebruikt en ik vind hem echt niet fijn. Wel fijn dat hij voor jou wel goed werkt, maar dat is ieders persoonlijke mening toch. Nouja voor dat geld kan je in ieder geval goed proberen of ’t wel wat is of niet. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!