Review: Andrélon Get The Volume Mousse

7 nov 2014

Wie wil er nu niet wat extra volume in het haar? Zelf ben ik gezegend met een volle bos haar, maar ook ik wil af en toe nog wel wat extra volume. Werkt deze mousse echt? Ik testte het uit!

Er zijn verschillende soorten producten om meer volume te creëren in het haar. Je hebt mousse, poeder, spray, je kunt zelfs droogshampoo gebruiken voor wat extra volume. Ik heb zelf alleen gebruik gemaakt van de volume mousse voor dit artikel.

De mousse belooft gewichtloos te zijn, niet te plakken, helpt het haar te beschermen tegen hitte en zorgt voor langdurig volume. Achter op de bus staat precies hoe je het moet gebruiken. Zelf breng ik de mousse vooral bij de wortels aan. Ik maak verschillende afdelingen in mijn haar en bij de hoofdhuid breng ik de mousse aan. Je kunt het product aanbrengen op droog haar, maar ook op handdoek droog haar.

Door middel van het spuitmondje kun je de mousse goed verdelen. Je kunt het product eerst in je handpalm spuiten, maar ook gelijk bij de haar aanzet, net wat jij het prettigst vind werken. Het lijkt zo net een slagroomspuit!

Op bovenstaande foto heb ik mijn haar steil gemaakt, maar er verder nog niets mee gedaan. Mijn haar heeft van zichzelf al redelijk wat volume, maar bij mijn kruin mag het best iets meer volume zijn!

De volume mousse heb ik aangebracht op droog haar, voornamelijk aan de bovenkant. Ik heb de mousse aangebracht bij de haaraanzet en er vervolgens in gemasseerd. Het zorgt gelijk voor een stuk meer volume, zonder dat het zwaar of plakkerig aan voelt.

Vanaf de zijkant zie je goed dat het van boven iets voller is, precies zoals ik het wil, zo is het mooi in verhouding!

Dit ziet er zo ook gelijk een stuk beter uit, nu de bovenkant wat meer volume heeft. Je haar krijgt dan wat meer body, dat vind ik mooi. Je bent er niet overdreven lang mee bezig, maar dat extra volume bovenaan ziet er toch gelijk wat beter uit.

Je kunt de mousse ook op handdoek droog haar aanbrengen. Het is de bedoeling dat je het er dan in kneedt en vervolgens aan de lucht laat drogen. Voor extra effect kun je het haar ook nog föhnen met een ronde borstel, vanaf de haaraanzet. Bij mij is dit echter niet nodig, anders wordt het too much! Op bovenstaande foto heb ik de mousse op handdoek droog haar aangebracht. Wil je het effect nog beter zien? Dan kun je het filmpje van gisteren bekijken!

Deze mousse van Andrélon is van de Pink Collection. Deze speciale roze styling producten spelen in op de huidige trends. De Andrélon Get The Volume Mousse bevat 200 ml en kost € 4,99

Heb jij deze volume mousse van Andrélon al eens gebruikt?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Deze mousse gebruik ik sinds kort. Ik ben dik tevreden! Ik breng het elke ochtend op droog haar aan tegen het pluizen, alleen vanaf tot mn oren. Het maakt mijn haard helemaal niet hard! Leuk is dat je ook net het idee hebt dat je slagroom spuit haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!