Review: BE Creative lipstick – Silk

29 dec 2013

De perfecte nude lipstick. Moeilijk te vinden, maar ik geloof dat ik ‘m eindelijk gevonden heb. Dit is voor mij de perfecte nude tint. Vandaar dat ik niet kan wachten om ‘m aan jullie te laten zien!

Toen ik de lipstick van Chanel bestelde bij ICI Paris XL was er 40% korting op alle lipproducten. Vandaar dat het me ook leuk leek om gelijk kennis te maken met het merk van ICI Paris XL zelf, namelijk BE Creative. Ik heb een tijdje rondgekeken in de webshop, maar liet m’n oog toch weer op een lipstick vallen, genaamd Silk.

De lipstick zelf komt in een mooi, zwart doosje. Ik vind het altijd wel een gevoel van luxe geven als een lipstick ook nog eens apart is verpakt in een doosje. Zodra je deze open maakt, komt de lipstick tevoorschijn. De huls is wat mij betreft al helemaal goed. Jullie weten inmiddels wel dat ik van mat zwart houd en laat de huls nou precies deze kleur zijn. Ook staat er met witte letters BE Creative op. Erg mooi vormgegeven.

Onderop de huls zie je wat meer informatie staan over de lipstick zelf. Allereerst zie je dat het een Intense lipstick is. BE Creative heeft verschillende soorten lipstick in haar assortiment. Een glanzende of een intense. Nu ben ik zelf niet zo van de glanzende lipsticks, vandaar dat ik voor Intense heb gekozen. De lipstick die ik in mijn bezit heb, heet 003 Silk.


Swatch op de hand


Swatch op de lippen

Laten we de kleur eens wat beter gaan bekijken. Allereerst zie je de swatch op mijn hand, deze geeft de kleur iets donkerder weer dan dat hij daadwerkelijk is. De swatch op mijn lippen geeft de kleur goed weer. Het is een lichte, roze tint. Vaak vind je in nude lipstick ook wat bruintinten terug. Dat zie ik in deze lipstick ook, maar niet té veel. Gelukkig! Want daar houd ik niet van.

Een tip: Zorg ervoor dat je zo weinig mogelijk velletjes op je lippen hebt als je deze lipstick op doet. Hij benadrukt namelijk élk velletje!

Dan tot slot nog een full-face foto met de lipstick op, in combinatie met de rest van mijn make-up. Ik vind het zelf een prachtige lipstick, goed voor elke gelegenheid. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor oogmake-up je op hebt, deze lipstick kan altijd. Wel vind ik deze lipstick op z’n mooist als je wat kleur in je gezicht hebt – wat je natuurlijk gemakkelijk kunt faken door blush en/of bronzer. Anders lijk je snel wat ziek met zo’n nude kleur op.

We hebben het nog niet eens over de textuur van de lipstick gehad, deze vind ik heel aangenaam. Als ik de lipstick aanbreng, lijkt het net alsof ik een lipbutter of lippenbalsem aanbreng, zo zacht glijdt hij over mijn lippen. Nadeel hiervan is dat hij wel iets minder lang blijft zitten, hij overleeft ongeveer zo’n 3 uur op mijn lippen. Na het eten en drinken moet ik wel gelijk even bijwerken.

De lipstick is verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €12,99

Minpunten
– De lipstick moet regelmatig bijgewerkt worden
– €12,99 vind ik aan de dure kant voor een lipstick die al te lang blijft zitten
– Benadrukt velletjes

Pluspunten
– Prachtige verpakking
– Textuur van de lipstick voelt heerlijk zacht aan
– Een nude kleur die bij veel meiden prachtig zou staan
– Gemakkelijk te verkrijgen

Heb jij zelf al iets van BE Creative in je bezit? Wat vind je van dit merk?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!