Review: Blush – Glossy Rosewood

21 dec 2012

Dit prachtige juweeltje zat in de Glossybox van December. Ik vind het echt een prachtig kleurtje, dus ik kon niet wachten om hem uit te proberen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

Ik ben helemaal fan van de producten die Glossybox in samenwerking met Kryolan maakt. Er zat al eerder een lippenstift in de box en die is een favoriet van mij geworden, vanwege de prachtige kleur en de goede pigmentatie.

Van deze blush had ik dus al hoge verwachtingen. Gelukkig zijn die waargemaakt. Ik was eerst bijvoorbeeld bang dat hij misschien wat te poederig zou zijn, maar dat is gelukkig niet het geval. Ik heb er een nieuwe favoriete blush bij! Laten we snel verder kijken naar de swatches die ik voor jullie heb gemaakt.


Swatch – gemaakt met weinig daglicht


Swatch – gemaakt met veel daglicht

De swatches zien er op het eerste gezicht erg goed uit. De kleur is erg mat, er valt geen shimmer in te ontdekken. Dat vind ik niet erg, dat is weer eens iets anders. De meeste blushes bevatten namelijk wél shimmers. Ook met de pigmentatie zit het wel goed, de kleur is gemakkelijk op te bouwen.


Zonder flits


Met flits

Zoals je kunt zien, zorgt de blush voor lieflijke, blozende wangetjes. Ik vind de kleur werkelijk prachtig. Ik denk dat ‘ie heel veel meiden goed zal staan, niet alleen meiden met een donkere huid. Zo heel erg licht is deze blush namelijk niet eens.

Minpunten
– Verkrijgbaarheid: waar te koop als je hem apart wilt kopen? Kan dat überhaupt wel!?

Pluspunten
– De structuur van de blush is goed: niet te poederig
– Gemakkelijk op te bouwen in kleur
– Kleine verpakking: handig mee te nemen
– Prachtige kleur

Al met al ben ik dus erg enthousiast over deze blush. Hij laat je wangen er net even iets levendiger uit zien, dat vind ik fijn. Ook vind ik het een pluspunt dat het een matte blush is.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef — Look: Amazone Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!