Review: Catrice – Cat Eyes Eyeliner Pen

19 jul 2014

Deze eyeliner hoort bij de “Carnival of Colours” limited edition van Catrice. Hij was me eerder nog niet opgevallen. Ik ben altijd op zoek naar fijne budget producten. Ik vond het wel de moeite waard om deze uit te proberen!

De ‘Cat Eyes’ sprak mij erg aan. Ik houd wel van een uitgesproken wing op sommige dagen, dus dan vind ik het fijn als dat niet al te moeilijk gaat. Deze eyeliner is er één in stiftvorm.

De verpakking is redelijk simpel. Het is een zwarte verpakking met enkele groene details erop. Verder heb ik niet veel aan te merken op de verpakking, het ziet er gewoon prima uit. Je moet er alleen wel goed opletten dat je de dop er even goed op drukt, anders droogt de stift uit.

Dit is het speciale aan de eyeliner, de stift-vorm. Ik heb één keer eerder gewerkt met zo’n vorm eyeliner, deze was toevallig ook van Catrice. Namelijk de ‘Catrice Liquid Liner Waterproof’. Over deze was ik erg tevreden, je kon er heel precies mee werken. Deze stift vind ik net iets te groot. Van het middelste tot de buitenkant van je ooglid werkt hij prima, maar naarmate je meer naar de binnenkant toe gaat, wordt het lastig om mee te werken. Je merkt dan dat het vilten puntje net iets te groot is.

Zo ziet de eyeliner eruit. Niet heel intens zwart, maar wel zwart genoeg – lijkt mij in ieder geval. Er komt genoeg pigment vanaf!

Hier zie je een look waarin ik de eyeliner heb verwerkt. Zoals je ziet kan ik er een mooie dunne lijn mee maken. In het begin is het misschien nog even oefenen, maar dat komt vanzelf goed. Je moet ook even goed opletten dat je het gedeelte bij je wimpers goed inkleurt, zodat je geen stukjes huid meer ziet ertussen.

Dan tot slot nog een full-face foto waarop je de eyeliner kan zien vanaf de zijkant. Ik vind hem er prima uit zien. Zwart genoeg en valt ook op. Naarmate de dag vordert merk ik dat de kleur wat doffer wordt, wat minder intens. Mijn oogleden zijn redelijk vettig en daardoor vervaagt de kleur helaas wat sneller. Met een basis eronder zoals oogschaduw gaat het al minder snel, maar met alleen de eyeliner op – is de eyeliner na zes uur toch wel aardig vervaagt.

Deze eyeliner is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 3,59. De limited edition ligt tot eind juli in de winkels en zal daarna in de kortingsbakken te vinden zijn.

Minpunten
– De stift is aan de redelijk dikke kant
– Zonder basis vervaagt de kleur snel

Pluspunten
– Voor het midden van het ooglid tot de wing, werkt de stift erg fijn
– Budgetproof!
– Met basis is de kleur erg intens en blijft hij lang zitten
– De verpakking ziet er leuk uit

Ga jij deze eyeliner nog scoren of laat je ‘m liever liggen?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Hmm het enige minpuntje voor mij is dat ie redelijks nel vervaagd! De kleur is wel heel mooi! Maar ik moet eerst nog even oefenen voordat ik een stak lijntje kan zetten haha.

  2. Hij ziet er goed uit, maar ik vind het toch jammer als de kleur snel vervaagt. Ik zoek echt een eyeliner die heel de dag, of in ieder geval een hele schooldag mooi blijft zitten. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!