Review: Catrice – Highlighter Pen

23 jul 2014

In mijn Catrice sale shoplog, kon je zien dat ik onder andere een highlighter pen had gekocht. Deze pen was mij al eerder opgevallen, maar met deze korting vond ik ’t een mooie tijd om ‘m ook daadwerkelijk mee te nemen. Het gaat om de Catrice Made To Stay Highlighter Pen 020 Eye Want!

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten ben ik gek op highlighter! Ik heb er dan ook een hoop in mijn bezit en heb er met deze highlighter pen nog één toegevoegd aan mijn stash.

De verpakking ziet er mooi uit, hier heb ik niet veel op aan te merken. De kleur van de verpakking is mooi en de verpakking is ook lekker stevig. Je kunt ook gelijk zien met wat voor product je te maken hebt.

Zo ziet de highlighter er in de verpakking uit. Zoals je kunt zien bevat het product een redelijk dikke punt. Door deze dikte is de highlighter gemakkelijk aan te brengen in de binnenste ooghoek, onder de wenkbrauw, maar ook net boven de blush. Wel even goed uitvegen, anders zie je een duidelijke streep zitten! Door middel van het draaimechanisme aan de onderkant komt de highlighter omhoog.

Wauw, wat komt er onwijs veel pigment vanaf! Ik vind de kleur echt heel erg mooi. Je hebt natuurlijk verschillende highlighters, matte maar ook met een verschillende shimmer gloed. Deze highlighter is koel maar warm tegelijk, heel gek. Glitters vind je er amper in terug, maar dit product bevat wel een hoop shimmer. Precies wat ik mooi vind!

De substantie van de highlighter is vettig maar droogt wel snel op. Als je het dus nog wilt vervagen is het noodzaak om dat gelijk na het aanbrengen te doen, anders blijft het erg goed op z’n plek zitten.

Op deze foto kun je de highlighter goed zien op verschillende plekken op mijn gezicht. Ik heb highlighter aangebracht op mijn neusbrug, onder mijn wenkbrauw, in mijn binnenste ooghoek en net boven mijn blush.

Ook van een afstandje valt het goed op! Ik vind highlighter in de binnenste ooghoek zo mooi staan, het licht alles mooi op en je lijkt er gelijk een stuk wakkerder door.

Deze highlighter is te koop bij Kruidvat en op dit moment in de sale voor maar €1,95

Zou jij deze highlighter ook aanschaffen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!