Review: Catrice Kohl Kajals

19 feb 2014

Lente! Dat is ’t eerste waar ik aan denk als ik deze leuke oogpotloodjes zie. Deze twee nieuwe kleurtjes zijn nieuw in het assortiment van Catrice. Ik heb ze getest en wil graag het resultaat laten zien in dit artikel!

Deze oogpotloodjes zijn verkrijgbaar in een hoop verschillende kleurtjes. Van simpel wit of zwart tot spannendere kleuren zoals deze twee nieuwe tinten. Ik vind deze potloodjes ideaal om een accentkleur toe te voegen aan je oog look. Zo maak je je (redelijk) simpele look net meer spectaculair.


Swatches op de hand met flitser


Swatches op de hand zonder flitser

De swatches zijn net zo mooi als ik had verwacht, gelukkig. Gelukkig zijn de kleuren net zo intens als ze er in de winkel uit zagen. Als ik de potloden op de hand swatch komt er in ieder geval veel kleur vanaf. Dat belooft al veel goeds!

Allereerst de minty kleur! Van Kiko heb ik ook al een soortgelijk kleurtje, ik vind deze kleur zo gaaf voor op de waterlijn. Staat ook erg mooi bij een bruine oog look. Verder staat het heel zomers vind ik. Ook op de waterlijn komt er voldoende kleur vanaf. Als je dit potloodje voor de eerste keer gebruikt moet je er wel een paar keer extra overheen, daarna gaat het wat gemakkelijker.

Op mijn andere oog heb ik de paarse kleur op mijn waterlijn aangebracht. Je kunt eigenlijk al gelijk zien dat deze kleur wat minder gepigmenteerd is. Er komt genoeg kleur vanaf, maar je ziet op sommige plekken toch dat de kleur niet goed ‘pakt’. Ik heb weleens gehoord dat de kleur intenser wordt als je er even kort een aansteker bij houdt, misschien dat ik dat binnenkort maar eens probeer. Ik vind het op zich ook niet zo’n probleem, je kunt de kleur verder prima zien.

De houdbaarheid van deze kohl kajals is prima. De kleur begint bij mij na ongeveer zo’n 6 uur te vervagen. Onder de waterlijn zie je de kleur dan nog wel een beetje zitten, maar op mijn waterlijn zit niets meer. Deze houdbaarheid vind ik prima, zeker gezien de prijs.

Deze kohl kajals zijn verkrijgbaar voor €1,99

Nadelen
– De paarse kleur is niet zo intens als ik gehoopt had

Voordelen
– Leuke vernieuwde kleurtjes
– De houdbaarheid is prima
– Leuk budget prijsje

Wat vind jij van deze vrolijke kohl kajals van Catrice?

Liefs,
Joyce

Reacties

    • Ik draag het eigenlijk gewoon als ik standaard looks wat meer op wil frissen. Naar school, werk, het is natuurlijk redelijk subtiel. Maar dat verschilt namelijk weer per persoon! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!