Review: Catrice Liquid Liner Waterproof

30 okt 2013

Tijd voor een review van één van mijn favoriete budget producten van de afgelopen tijd. Op zoek naar een wat goedkopere eyeliner dan ik eerst gebruikte, kwam ik deze variant van Catrice tegen. Ik kan je alvast verklappen: ik vind hem erg fijn!

Ik ben voor deze eyeliner gegaan omdat ik graag een waterproof eyeliner gebruik. Als ik die niet gebruik, dan zit de eyeliner in de loop van de dag namelijk eerder onder mijn wenkbrauwen dan op de juiste plek.

De verpakking vind ik erg mooi. Simpel en strak, niet al te veel poespas. Ideaal dus. Vroeger had ik altijd een eyeliner met een soepel kwastje. Nu kies ik er liever voor één met een stevige vilten punt. Wel eentje waarmee je dunne lijntjes kan zetten!


Swatches op de hand


Swatches op de hand aan het eind van de dag

Zoals je kunt zien blijft de eyeliner goed en lang zitten. Je kunt er dunne lijntjes mee maken, de dikte is gemakkelijk op te bouwen. Ik merk wel dat de pigmentatie in het begin zwarter was dan dat ‘ie nu is. Het lijkt net alsof hij steeds iets vloeibaarder wordt. Nu vind ik dat in principe geen probleem want de pigmentatie is nog steeds prima.

De eyeliner blijft de hele dag prima op zijn plek zitten. Hij is er zelfs wat lastig af te halen! Het lijkt net alsof de eyeliner zich echt aan elkaar hecht. Als je het uiteinde eraf pulkt kun je de hele eyeliner er als het ware ‘vanaf trekken’.

Zoals je ziet kun je er prima mooie lijntjes mee maken. Dit kun je prima zien in de binnenste hoek van het ooglid, heel dun! Met de pigmentatie is ook niets mis. Het is een gitzwarte lijn en duidelijk te zien.

Dit is een look waarbij ik de eyeliner heb gebruikt. Dit zijn redelijk donkere kleuren oogschaduw en de eyeliner zie je goed terug!

Minpunten
– Zo waterproof dat de eyeliner erg lastig te verwijderen is

Pluspunten
– Erg budget
– Blijft goed en lang zitten
– De pigmentatie is erg goed
– Je kunt er mooie dunne lijntjes mee trekken

Deze Catrice Watproof liquid liner in 010 Don’t Leave Me is te koop voor €3,79

Al met al ben ik erg te spreken over deze eyeliner. Enige minpuntje is dat ‘ie er erg lastig af te halen is! Verder vind ik het een erg fijne eyeliner, die zeker gemakkelijk te betalen is!

Wat is jouw favoriete eyeliner?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik had deze eyeliner ook! Ik ben/was er erg tevreden over buiten dat min puntje dan, dat die erg lastig eraf te krijgen was! Daarom heb ik is dezelfde geprobeerd maar dan geen waterproof, deze blijft even goed en even lang zitten maar is juist HEEL gemakkelijk te verwijderen en je kan er even precies mee werken, dus dat is een aanrader! :)

    • Wauw dat is echt top om te weten. Gisteravond was ik weer zo’n lange tijd bezig met het eraf schrobben van de eyeliner haha, geen pretje. Ik ga vandaag gelijk eens kijken voor de niet waterproof versie, thanks voor de tip! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!