Review: Catrice Sun Glow Shimmering Bronzer

1 mrt 2014

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bronzer viel mijn oog op dit leuke, nieuwe product van Catrice. Ik vond hem er leuk uit zien, de prijs was prima, dus ik besloot ‘m mee te nemen. Ik heb hem uitgebreid getest en geef jullie mijn mening.

Toen ik de persfoto’s zag van de nieuwe producten, wist ik al: deze moest ik hebben! Dit zeg ik wel vaker, maar dan valt het product in de winkel toch tegen en neem ik hem niet mee. Bij deze bronzer van Catrice was dat niet het geval, hij was juist een stuk mooier dan ik had verwacht. Voor €4,99 nam ik ‘m mee naar huis.

De bronzer zit in een simpele verpakking. Deze ziet er niet luxe uit maar ook zeker niet te goedkoop. Hier houd ik nou van. Van mij hoeft een verpakking niet al te veel opdruk en dergelijke te hebben. Lekker simpel, het gaat om het product dat erin zit!

Eén van de voornaamste redenen waarom dit product mij zo aansprak was het patroontje in de poeder. Ombré effect, leuke opdrukjes, ik vind ’t allemaal geweldig. Vaak word je dan teleurgesteld met een overspray. Hierbij kun je duidelijk zien dat het niet gaat om een overspray. Laten we het patroontje eens van wat dichterbij gaan bekijken…


Met flits


Zonder flits

Gek eigenlijk hoe anders de poeder er ineens uit ziet in een ander licht. Zonder flits lijkt de bronzer geheel mat, met flits zie je toch enkele glitters verschijnen. Het reliëf zie je nu ook duidelijk terug en dat is prachtig. Ik gebruik de bronzer nu geregeld en heb niet het idee dat dit reliëf snel verdwijnt, erg leuk dus!


Met flits


Zonder flits

Hierboven kun je de swatches op mijn hand zien. Bij de foto met flits komen de glitters echt goed naar voren. Bij de foto zonder flits kun je de shimmer wel redelijk goed zien, maar de aparte grove structuur van de glitters blijft achterwege. De kleuren vind ik prima. De onderste kleur lijkt misschien erg donker, maar dit bevat maar een klein stukje van het doosje. Leuk om eventueel wat mee te shapen. De kleuren gemengd zijn prima voor mijn huidskleur en ik ben redelijk bleek.

Deze poeder belooft dat je na gebruik de perfecte zomer teint hebt. Laten we dat eens even gaan proberen! Zie ik er na het gebruik van deze bronzer echt zo ‘sunkissed’ uit?

Als je goed kijkt kun je de glitters zien zitten op deze foto. Met name die op mijn voorhoofd vallen goed op!

Twee full-face foto’s, beide gemaakt in ander licht. Ik vond het erg lastig om het resultaat goed op de foto te krijgen. Ik denk dat op de foto’s wel duidelijk naar voren komt dat ik inderdaad een bruiner kleurtje heb gekregen. De bronzer heb ik aangebracht over mijn hele gezicht. Op mijn jukbeenderen heb ik de donkere kleur wat meer aangezet.

De glitters zie je duidelijk terug op het gezicht, althans als je van dichtbij kijkt. Nu er niet veel zon schijnt, vallen ze niet erg op. Misschien dat ze in de zomer wat opvallender zijn. Dan is het een tip om deze bronzer niet over je hele gezicht aan te brengen.

En nog een soort van ‘close-up’. Wauw, wat zie ik er bruin uit! Maar waar zijn de glitters gebleven? Yep, that’s right. Geen flits, slecht licht dus ze zijn amper te zien. Ik vind het wel prima zo. De bronzer doet wat hij belooft, ik zie er bruiner maar wel natuurlijk bruin uit. De glitters hoeven van mij niet al te aanwezig te zijn. Nogmaals: in de zomer vallen de glitters misschien wel op, omdat het zonlicht er dan continu op schijnt. Pssst, ik draag hier het essence bright eyes highlight pencil. Zie je die prachtige shimmer bij de ogen en neusbrug?

Wat vind ik van dit product? Ik vind ‘m fijn! Deze bronzer gebruik ik nu dagelijks. Ik vind de producten van Catrice duurder worden maar €4,99 is deze bronzer zeker waard. Ik raad dit product dus aan, zonder enige twijfel!

De Catrice Sun Glow Shimmering Bronzer is te koop voor €4,99

Wat is jouw all-time favoriete bronzer? En hoeveel punten scoort deze van Catrice in jouw ogen?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Het is een hele mooie! ik heb zelf ook een bronzer liggen met glitters maar toch gebruik ik die niet. gebruik vaak glitterige oogschaduw dus houd dan de bronzer rustig en kies voor een matte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!