Review: Cattier Paris dagcrème

2 jul 2013

Vandaag heb ik een review over de dagcrème van Cattier Paris. Deze had ik al een tijdje liggen, maar heb ik pas sinds kort echt ontdekt. Ik gebruik hem nu al een hele tijd en ben er erg tevreden over.

Deze zat ooit eens in een RTL Stylecase maar had ik eigenlijk nog niet zo vaak gebruikt. Vaak heb ik haast ’s ochtends en doe ik snel m’n make-up. Ik gebruik eigenlijk dus nooit dagcrème, maar sinds kort wel!

Het uiterlijk vind ik in ieder geval al ontzettend mooi. Het doosje waar de dagcrème in zit, ziet er ten eerst al heel strak uit. Vervolgens zien we een mooie pompflacon. Heel hygiënisch en ziet er ook nog eens mooi uit. Ik vind die witte en paarse kleur ook leuk bij elkaar passen.

Wat ik zo handig vind aan deze dagcrème is het pompsysteem. Meestal moet je er met je vingers in – of met een kwast – en dat is toch al wat minder hygiënisch. Dit doseert ook erg fijn vind ik.

Een van de redenen waarom ik deze dagcrème niet gebruikte, was omdat ik het niet zo lekker vond ruiken. Dat was mijn eerste indruk. Nu ik hem nog een kans heb gegeven, erger ik me niet meer zo aan de geur. Ik vind hem nu eigenlijk wel erg lekker ruiken, het was gewoon even wennen. De dagcrème heeft een geur van kokos en pompoen. Aparte geur, dat wel.

Laten we eens gaan kijken naar de substantie. We zien al gelijk het de substantie redelijk dun is. Zelf vind ik dit wel fijn. Dat smeert tenminste lekker uit, beter dan zo’n heel dikke laag. De kleur van deze crème is gewoon heel simpel, wit.

De dagcreme smeert goed uit, dat vind ik ook een pluspunt, anders voel je de creme zo lang zitten. Daar houd ik totaal niet van. Ik heb trouwens wel voor- en na foto’s gemaakt, maar daar is geen verschil op te zien. Ik heb namelijk geen moeilijke huid met vrij weinig onzuiverheden.

Pluspunten
– Mooi design
– Handige pompflacon
– Fijne substantie, smeert goed uit
– Aparte lekkere geur (maar dit kan ook een nadeel zijn)

Minpunten
– Redelijk duur voor een dagcreme
– Aparte geur waar je zeker even aan moet winnen
– De verkrijgbaarheid (natuurwinkels, internet, e.d.)

Deze verpakking bevat 50 ML en is te koop voor ongeveer €20.

Deze dagcreme is niet gewoon simpel te koop bij de Kruidvat of Trekpleister. Ik weet dat je hem kunt bestellen via internet. Als het goed is zijn de producten van Cattier Paris ook te verkrijgen in natuurwinkels en dergelijke. Voor de verkooppunten kun je even hier kijken.

Was jij al bekend met het merk Cattier Paris?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!