Review: DR Renaud – Raspberry Soft Cream

4 apr 2015

Dit merk was voor mij nog onbekend. Toen ik de kans kreeg om eens een product te testen, greep ik deze dus met beide handen aan. Afgelopen weken heb ik deze crème goed getest. Ik heb een goede mening kunnen vormen over dit product, vandaar nu de review.

In dit doosje kwam het binnen. Dit vind ik er heel mooi uitzien. Voornamelijk wit en verder heel simpel. Het is een crème voor de gehydrateerde huid, met drie verschillende werkingen. Deze crème is van het merk DR Renaud.

Zodra we de verpakking open maken zien we de tube crème met een gebruiksaanwijzing. Hier staan meerdere producten op van de Raspberry lijn. Ook handig om te kijken wat je nog meer aan wilt schaffen.

Dit product bevat 50 ml. Dat is een redelijke hoeveelheid. Het is een handig flesje, niet te groot. Tegelijkertijd zit er ook niet té weinig in.

Het zit goed en hygiënisch verpakt. Vind ik zelf toch altijd wel een fijn idee. Ook vind ik het feit dat het product in een tube zit een pluspunt. Je hoeft er dan niet de hele tijd met je vingers in, het is hygiënisch. Ook kun je het zo gemakkelijk doseren.

De tube zelf ziet er overigens ook mooi uit, hier houd ik wel van! Mooi maatje ook, ik neem hem gemakkelijk mee in mijn toilettas.

Tijd om het product eens uit te testen! Je hebt niet veel nodig en de consistentie smeert ook heel gemakkelijk uit. Ook komt het gemakkelijk uit de tube, je kunt er goed mee doseren.

Een klein beetje uitgesmeerd. Het is eerst een redelijk dikke substantie zoals je hierboven nog ziet. Ook voel je gelijk dat de crème erg vochtinbrengend is.

Al snel wordt de substantie wat minder dik. Hij blend goed in met de huid. Ook trekt het vettige laagje snel weg. De heerlijke geur van frambozen komt je overigens gelijk tegemoet. Eerst moest ik even wennen aan de geur, nu vind ik ‘m erg lekker.

Inmiddels gebruik ik deze crème nu twee weken. Vaak breng ik hem ’s avonds aan voordat ik ga slapen, dan breng ik hem ook wat dikker aan. Zo kan het goed inwerken! Mijn voorhoofd is altijd erg droog, daar breng ik ook een wat dikker laagje aan. Doordat de crème snel intrekt kan ik al snel mijn foundation aanbrengen. Alle droge velletjes zijn weg, dus de foundation zit er een stuk mooier op. Ik ben érg blij met deze crème, het is echt een aanwinst voor mijn everyday routine.

De Dr Renaud Raspberry Soft Cream is te koop voor € 34,90. Op dit moment is hij bij Viva Pura verkrijgbaar voor € 31,41.

Is dit een crème die jij ook uit zou proberen? Waarom wel/niet?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!