Review: essence bright eyes – highlight it pearly!

27 feb 2014

Een tijdje geleden heb ik een aantal leuke dingen van essence en Catrice gekocht. Zo ook dit highlight pencil. Ik heb hem nu vaak genoeg gebruikt om er mijn mening over te kunnen geven. Is het een succes of is ‘ie toch niet zo fijn?

Er zijn verschillende variaties verkrijgbaar van dit leuke potloodje. Zo heb je highlight it pearly, de variant die ik heb. Ook zijn er nog twee andere varianten beschikbaar, waaronder de kleur ‘nude’.

Het potlood is redelijk dik, het lijkt een beetje op een jumbo pencil. Ik vind highlighter prachtig, vooral in zo’n potlood vorm lijkt het me erg handig! Het potloodje is niet te groot, handig dus om mee te nemen in je tas. Je ziet de prachtige parelmoer kleur er al vanaf komen, heel mooi!


Swatch op mijn hand – met flits


Swatch op mijn hand – zonder flits

Deze swatches vielen mij een beetje tegen. Gepigmenteerd is het potlood zeker, maar ik had voor een pearly variant gekozen, niet voor een matte kleur. Er komt zo op het eerste gezicht op de foto’s weinig parelmoer kleur vanaf.


Met flits


Zonder flits

Ik breng een highlighter graag aan in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Zo lijk ik wat wakkerder en krijg je er een wat frissere oogopslag van. Onder mijn wenkbrauw vind ik de shimmers in het potlood erg goed terugkomen.

Hier heb ik de highlighter aangebracht op meerdere plekken op m’n gezicht. Net zoals de close-up, in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Maar ook op mijn neusbrug, boven m’n lip en op mijn wangen net boven de blush. Ik vind het er erg mooi uit zien. Het potloodje geeft genoeg kleur af, maar ook weer niet te veel, dat vind ik fijn! Voor dit leuke prijsje is het zeker een goed product.

De essence bright eyes highlight it… pearly is verkrijgbaar voor €1,99

Wat vind jij van dit product?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!