Review: essence Cinderella – highlighter powder

10 mei 2015

Gisteren liet ik je al het oogschaduw palette zien van deze collectie, laten we maar gewoon op dezelfde voet verder gaan. Er staat wéér een review voor jullie klaar, dit keer van de highlighter uit de essence Cinderella collectie.

Het leek mij wel handig om beide producten zo achter elkaar te laten zien. Dit zijn de enige twee producten die ik heb gekocht en de limited edition ligt bij ons pas een week in de schappen. Zo heb je nog genoeg tijd om te beslissen of je één van deze producten wilt kopen!

Vanwege de reflectie kreeg ik hem niet heel goed op de foto, maar dit is de verpakking van de highlighter. Net zoals het palette wederom een simpele verpakking, vind ik niets mis mee. Wel voel ik bij het openen van de highlighter aan dat het niet héél stevig is, bij intensief gebruik zal deze waarschijnlijk snel kapot gaan. Dit had ik namelijk ook al eens bij een andere highlighter.

Het patroontje in de highlighter vind ik té gek! Het ziet er zo schattig uit. Gelukkig kan je hem eventjes gebruiken voordat de roosjes verdwijnen, het is geen overspray maar ligt er wel vooral bovenop. De roosjes geven de highlighter een romantische touch!


Swatch zonder flits


Swatch met flits

Wauw, dat was het eerste dat ik dacht toen ik deze highlighter swatchte. De pigmentatie is gewoon zo onwijs goed! Deze swatch is gemaakt met één veeg. Het is een lichtroze en koele kleur met veel glans. Ik vind warme en koele kleuren allebei wel iets hebben. Dit zal ook mooi staan in de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauw!

Zowel met flits als zonder flits valt de highlighter mooi op. Je moet wel oppassen dat je niet te veel gebruikt, anders wordt het geheel veel te glitterig. Wat shimmer is mooi, maar het moet ook niet too much worden.

Ik ben erg tevreden over deze highlighter en ik kan hem je dan ook zeker van harte aanraden. Het is een prachtig product met een leuk prijsje! Hij is namelijk te koop voor € 3,39

Gisteren schreef ik ook een artikel over het eyeshadow palette, klik hier als je deze gemist hebt en alsnog graag wilt lezen.

Wat vind jij van deze highlighter? Zou jij hem ook aanschaffen?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!