Review: essence – Come To Town | Eye Pencils

20 dec 2014

Ondertussen ligt de ‘Come To Town’ trend edition al weer zo’n twee weken in de winkels. De eye pencils vond ik er wel heel leuk uit zien, dus ik nam ze beide mee. Ze zijn namelijk erg leuk voor de feestdagen!

Natuurlijk kun je deze oogpotloden elke dag dragen, maar vanwege de mooie metallic glans, de feestelijke kleuren en mooie glitters, leken deze mij ook perfect voor de Kerstdagen. Ook zijn ze erg leuk om gewoon een simpele look mee op te leuken.

Er waren in totaal drie varianten beschikbaar. Een groene, gouden en een bordeaux kleurige. Deze laatste lag er helaas niet meer, anders had ik deze ook nog wel meegenomen. Voor de volledigheid van het artikel, maar ook omdat ik het een mooie kleur vind. Misschien wat lastig om te combineren, maar eenmaal goed aangebracht kan het erg mooi staan. Maar goed, dat maakt niet uit, voor nu de gouden en groene versie in dit artikel!

Over de verpakking van het product valt verder weinig te zeggen, gewoon een standaard oogpotlood. Prima hoor, ik houd er wel van als het simpel is. Van mij hoeft er niet per se een puntenslijper, smudger of iets dergelijks aan te zitten.

Dan is het ook eens tijd om te gaan kijken naar de pigmentatie. Dat moet natuurlijk wel in orde zijn. Ik heb al andere oogpotloden van essence en daarvan vind ik de pigmentatie top.


Foto gemaakt met flits


Foto gemaakt zonder flits

Ja, hier ben ik heel blij mee. Totaal niet droog, er komt gemakkelijk kleur vanaf. Het oogpotlood is heel romig. Je moet zelfs opletten dat je niet te hard drukt, anders druk je de punt misschien zelfs wel kapot. Op bovenstaande swatches ben ik één keer heen en weer gegaan met het oopotlood. Ik ben onder de indruk van de pigmentatie!

Beide oogpotloden vind ik mooi, maar op de één of andere manier trok ik toch gelijk naar de gouden kleur toe. Tijd om deze dus eens toe te passen in een look.

Ik maakte een simpele ooglook en voegde de gouden kleur toe op mijn onderste waterlijn. Gaf een leuk effect! Je kunt natuurlijk ook een zwaardere ooglook maken, daarbij zullen deze kleurtjes ook mooi staan. Maar het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft! Ik zal mijn best doen om de groene kleur ook nog in een look te verwerken, alleen dan een wat zwaardere look.

Deze oogpotloden zijn tijdelijk te koop voor € 1,99 per stuk

Heb jij al wat gekocht van de essence ‘Come To Town’ lijn?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!