Review: Essence longlasting lipsticks #2

27 jun 2014

Al eerder zag je ze voorbij komen in mijn budget favorieten. Ik besefte dat ik er nog geen review van had gemaakt! Dan heb ik het over deze twee fijne lipsticks van essence die ik de afgelopen periode erg vaak heb gedragen!

Ik had al twee essence lipsticks in mijn bezit en deze bevielen mij erg goed. Héél longlasting zijn de lipsticks niet, maar voor deze prijs vind ik het niet erg om even bij te werken. De kleuren en textuur van de lipstick vind ik namelijk fantastisch!

Van links naar rechts kun je nr 04 On the catwalk en nr 12 Blush my lips zien. Er komt veel pigmentatie vanaf, deze swatches zijn maar met één streep gemaakt. Ik vind het gave kleurtjes! De eerste is wat meer safe, maar valt toch best donker uit. De rechter is opvallend en doet me denken aan frambozen! De kleur knalt echt goed naar voren.

Zo zien de lipsticks eruit op de lippen. Ze laten zich gemakkelijk aanbrengen, het lijkt net alsof ik een lippenbalsem gebruik – zo zacht glijden de lipsticks over mijn lippen. Wel even goed opletten met aanbrengen bij deze kleurtjes, foutjes zie je snel! Wil je het echt precies doen, dan kun je werken met een lip penseel. Zelf heb ik dit niet gedaan.

04. On the catwalk!

Dit is de eerste kleur die ik in mijn mandje gooide! De laatste tijd houd ik ook wel van wat donkerdere lipsticks. Vroeger droeg ik alleen lichtroze of koraalkleurtjes, de laatste tijd mag het van mij best wel wat donker. Deze kleur leek mij erg mooi. Redelijk naturel maar toch aan de wat donkere kant.

Ik weet niet zo goed hoe ik deze kleur het best kan omschrijven. De kleur vind ik heel erg apart. Het is een soort taupe kleur met enige rode en paarse invloeden. Dit is zeker een lipstick die ik dagelijks zou kunnen dragen. Voor sommige meiden zal ‘ie misschien iets te donker zijn, maar ik vind ‘m heel gaaf!
 

12. Blush my lips

Als het goed is, is deze kleur later toegevoegd aan de collectie en waren er oorspronkelijk tien kleuren. Goed gedaan, essence, dit is namelijk echt een té gek kleurtje. Vooral in de zomer houd ik ervan om mijn lippen te laten knallen. Ik kies dan voor een rustige ooglook met een felle lipstick. Ik was al een tijdje op zoek naar een kleur als deze, maar kwam hem telkens niet tegen. Totdat ik bij het schap van essence ging kijken… Prachtige kleur!

Dit is een kleur die ik helaas niet elke dag kan dragen, in verband met werk, school en stage. Maar zodra ik vrij ben of lekker de stad in ga, of me gewoon mooi wil maken – dan zit deze lipstick vaak op m’n lippen. De kwaliteit vind ik goed. De lipstick blijft zo’n 2 á 3 uur zitten. Wel geeft de lipstick snel af, als je bijvoorbeeld wat drinkt – dat is iets minder. Daarna moet je hem dus zeker even bijwerken. Voor de prijs die je ervoor neerlegt, vind ik dit zelf geen probleem.

Pluspunten
– Simpele, maar fijne verpakking
– Onwijs gave kleurtjes!
– Fijne substantie, droogt de lippen niet uit
– Mooi prijsje

Minpunten
– De houdbaarheid van de lipstick op de lippen

De essence longlasting lipsticks zijn te koop voor €2,39 per stuk.

Wat vind jij van deze kleuren? Zijn dit kleuren die jij zelf ook aan zou schaffen?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. De kleuren zijn heel erg mooi en ik zou deze zeker zelf ook aanschaffen, ..ik ben niet zo een lipstick vrouwtje, dus heb er nog een paar die ik eerst een beetje wil gebruiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!