Review: Garnier BB cream

30 okt 2012

Vandaag heb ik een review voor jullie over de BB cream van Garnier. Ik heb hem al een tijdje in huis en uitvoerig getest, daarom wil ik hem nu voor jullie reviewen.

Laten we eerst eens kijken naar het uiterlijk. Ik vind de tube er mooi uit zien, heel strak. Hygiënisch dat het uit een tube komt en niet uit een potje.

In de winkel stonden er een hoop doosjes met BB cream erin. Ze stonden verdeeld over twee aparte vakken. Er stond alleen niet bij wat het verschil was van de één ten opzichte van de ander. Ik ben erachter gekomen dat het tuitje verschilt. Je hebt er namelijk ook één die wat langer is en smal afloopt. Ik had liever die gehad, want dat doseert net iets gemakkelijker, maar helaas. Deze is ook prima.

Hierboven zie je de BB cream op mijn hand, ik heb de lichte versie. Zoals je kunt zien is de BB cream redelijk vloeibaar, het is geen hele dikke substantie. Op de tweede foto zie je dat hij redelijk dekt, zonder een dikke laag achter te laten. Op de laatste foto heb ik de BB cream erin gewreven zoals ik ook op mijn gezicht doe. Hij vermengt mooi met m’n huid.

Natuurlijk is het geen duidelijke review zonder voor en na foto’s. Ik moet zeggen dat deze BB cream op dit moment wel iets te licht is voor mij, normaal gebruik ik ook een wat donkere poeder eroverheen. Maar nu natuurlijk niet, omdat je zo het effect pas goed kunt zien.

Ik ben erg blij met deze BB cream. Hij verdeeld goed en regelmatig. Hij dekt goed, maar ook niet teveel. Wat je vooral goed kunt zien op de foto’s is dat deze BB cream de roodheid in mijn gezicht weghaalt en mijn sproetjes minder zichtbaar maakt.

Nu heb ik zelf niet heel veel dekking nodig, want ik heb meestal weinig oneffenheden. Als ik eerlijk bent, vind ik de foto waar ik geen BB cream op heb mooier, maar dat komt omdat ik die dag helemaal geen puistjes of iets dergelijks had. Heb ik wel puistjes of rode plekjes, dan vind ik deze BB cream echt heel erg fijn om te gebruiken.

Helaas is ‘ie nu wat te licht voor mij, maar de andere versie is zeker weten te donker. Maar als ik er een bronzer overheen doe, zie je er niets van dat ‘ie te licht is bijvoorbeeld. Hierboven een voorbeeld, waar ik alleen de BB cream op heb met wat bronzer. De bronzer die ik gebruik is de ‘Natural Bronzer’ van Rimmel in 021 Sun Light.

De Garnier BB cream is te verkrijgen bij de drogisterij en kost €9,95

Minpunten
• Het is geen foundation die al te goed dekt, omdat het vooral heel verzorgend is
• Er zijn maar twee kleuren verkrijgbaar, licht en donker
• Het verschil tussen de verschillende tuitjes is niet echt duidelijk

Pluspunten
• €9,95 is niet duur voor een goede foundation en dagcrème in één
• Gewoon verkrijgbaar bij de drogisterij
• Dekt prima, niet te weinig en niet te veel
• Tube ziet er strak en simpel uit
• Het is hygiënisch dat de BB cream in een tube zit
• Er zit SPF in, wat betekent dat hij je huid beschermd tegen de zon

Heb jij deze BB cream al in huis? En wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Deze heb ik ook en ’t zit in mijn everyday-routine :D Vind ‘m erg fijn, maar helaas is de kleur medium te licht voor mij hahaha.. gelukkig oxideert het nog een beetje ^^ De bb-cream staat je goed! Het geeft een beetje een soft finish. Leuke review (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!