Review: HEMA kwasten

19 jun 2012

Toen ik hoorde dat de HEMA nieuwe kwasten in haar assortiment had, moest ik die uitproberen. Tegen fijne budgetkwasten zeg ik natuurlijk geen nee!


 
 
 
 
Omdat ik niet elke dag oogschaduw gebruik, heb ik nog niet geïnvesteerd in goede, dure kwasten. De enige kwasten die ik tot nu toe heb aangeschaft zijn de kwasten van ELF. Lekker budget! Nu heb ik ook de kans gehad om deze kwasten van de HEMA uit te proberen. Ik vind ze fijn!

Ik heb twee kwasten gekocht van de nieuwe lijn en de blending brush. Die was namelijk ook erg fijn heb ik gehoord. Verder heb ik de grote oogschaduwkwast en kleine oogschaduwkwast met sponsapplicator aangeschaft.
Nu ik deze kwasten van de HEMA heb gekocht, grijp ik nooit meer naar mijn kwasten van ELF. Je kunt dus wel stellen dat ik er erg tevreden mee ben. Laten we kijken naar de rest van de foto’s!

Grote oogschaduwkwast – €2,50
Dit is een hele fijne oogschaduwkwast. Niet te klein en niet te groot, perfect voor op het bewegend ooglid. Verder is deze kwast kort en plat, hiermee kun je gemakkelijk oogschaduw aanbrengen. De kwast voelt ook heel stevig aan. Ik vind het fijn dat de haartjes ongeveer op één lengte zitten.

Als ik deze kwast vergelijk met mijn kwast van ELf, zie ik dat de haartjes langer zijn. Dit vind ik fijner, omdat dit prettiger vasthoudt. Ook kan ik hierdoor gemakkelijker mijn oogschaduw aanbrengen.

Kleine oogschaduwkwast met sponsapplicator – €2,50
Hmm, een sponsapplicator, daar ben ik nooit zo’n fan van. Wel leuk dat ze er bijzitten, maar ik gebruik ze nooit. De kleine oogschaduwkwast vind ik wel erg fijn. Dit kwastje is smal, maar toch stevig. Ik gebruik deze kwast om highlighter aan te brengen, of om een lijntje te zetten met oogschaduw.

Deze kwast kan je eigenlijk voor heel veel verschillende dingen gebruiken, dat is het fijne aan zo’n klein kwastje. Je zou hem zelfs nog voor concealer kunnen gebruiken.

Blendingkwast – €2,50
Deze kwast is niet nieuw in het assortiment. Ik had een goede blendingkwast nodig en had gehoord dat die van de HEMA erg goed is. Deze blendingkwast vind ik erg fijn. Hij doet wat ‘ie beloofd; het goed blenden van oogschaduw. Ook is deze kwast lekker zacht! Niets is erger dan die harde, prikkelende haartjes.

Van de andere kwasten is het niet echt duidelijk of synthetisch of dierenhaar is. Maar van deze blendingkwast kan ik in ieder geval zeggen dat het echt haar is.

Ik kan eigenlijk alleen maar voordelen opnoemen! De kwasten zijn lekker budget, zacht, maar toch stevig. Ook zien ze er ook hartstikke stylish uit, totaal niet goedkoop. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kwasten en gebruik ze iedere dag!

Heb jij de nieuwe kwasten van de HEMA al uitgeprobeerd? En wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Mooie kwasten heeft de Hema, zelf heb ik de blending brush ook een tijdje gebruikt, met een fijne kwast, alleen heb ik nu liever die van ELF. Die is nog zachter en echt blend als de neten!

  2. Wauw wat heb jij een leuke site zeg! Dat ik deze blog nog nooit eerder ben tegengekomen! Ik ga je gelijk volgen op Bloglovin’ :) Ik heb zelf bijna alle kwasten van de Hema, ik vind ze wel prettig!!

  3. Pingback: BeautyChef — Filmpje: Favorieten Oktober 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!