Review: HEMA Satin Blush Powder 01

17 jan 2015

HEMA Satin Blush Powder 01. Geen heel spectaculaire naam, maar dat maakt het product zelf meer dan goed. Ik was nog op zoek naar zo’n kleur en bij HEMA had ik ‘m gevonden. In dit artikel review ik mijn favoriete blush van dit moment.

Alweer een tijd geleden stond ik voor het make-up schap bij HEMA. Ik heb namelijk al een hoop blushes in mijn bezit, maar nog niet één met zo’n neutrale kleur als deze. Vandaar dat ik besloot om deze blush af te rekenen. Klaar om ‘m uit te gaan testen!

Als je heel goed kijkt, zie je er wat plastic overheen zitten in het midden. Zelf vind ik dat fijn. Zo weet je zeker dat het product nog onaangetast is. Mooie verpakking ook. Heel simpel, maar daar houd ik wel van. Ik weet van vroeger nog wel dat de verpakkingen een bolling hadden. Nu is dat weg, je kunt ze dus wat gemakkelijker stapelen.

Er was een enorm grote keus uit kleurtjes, van draagbaar tot erg fel. Ik houd er van om de kleur wat op te bouwen, dus vandaar dat ik vaak eerder ga voor een neutrale, niet al te gepigmenteerde kleur. Dat zit dus zo op het eerste gezicht wel goed.

Op het eerste gezicht dacht ik dat het een matte blush zou zijn, je ziet namelijk geen enkele vorm van shimmer. Als je héél goed kijkt, zie je toch kleine glittertjes. Zelf vind ik dat niet heel erg, ik vind het juist wel mooi er wat kleine shimmers in verwerkt zitten.

De kleur is lichter dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb een redelijk lichte huidskleur, vooral omdat het nu winter is. Bij wat meer getinte huidjes zal deze kleur dus misschien net iets te licht zijn. De kleur is goed op te bouwen. Hij lijkt misschien niet goed te zien op mijn hand, maar als je er nog eens over gaat dan zie je de kleur prima.

Deze blush geeft een zijdezachte glans en zorgt voor een stralende teint. De blush draagt de saaie naam ’01’ en er zit 6 gram in.

Klaar om de blush aan te brengen. Hiervoor gebruik ik mijn kwast van Real Techniques, de contour brush uit de Core Collection.

Een full-face foto waar ik al mijn make-up heb aangebracht, behalve mijn blush. Je ziet dan toch dat er wat kleur in mijn gezicht mist. Tijd om de blush aan te brengen.

De blush eenmaal aangebracht. Je kunt hem zo heftig aan brengen als je zelf wilt. De kleur is namelijk goed op te bouwen. Het enige nadeel aan deze blush is dat ‘ie wat poederig kan zijn. Maar ik ondervind daar niet erg veel last van.

De HEMA Satin Blush Powder kost € 4,-

Voordelen
– Mooie kleur (ook mooie kleuren verder in het assortiment)
– Goede houdbaarheid en pigmentatie
– Prima verpakking
– Mooi prijsje

Nadelen
– Kan ietwat poederig zijn

Wat vind jij van deze blush? Heb jij zelf ook een HEMA blush in je bezit?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!