Review: H&M Lipstick – Darling Pink

27 apr 2013

Deze lippenstift heb ik al een tijdje geleden gekocht vanwege de prachtige kleur. Ook was ik erg benieuwd naar de kwaliteit van deze lippenstift. Vandaag heb ik daarvan de review voor jullie!

Ik had al een tijdje een paar bonnen liggen van de H&M die echt op moesten. Kleding koop ik echt nooit bij de H&M ik kon echt nooit slagen! Vandaar dat ik onder andere deze lippenstift heb gekocht.

Dit is hoe de lippenstift eruit ziet. Ik vind de verpakking echt heel mooi. Je kunt de kleur zien aan de onderkant. Gemakkelijk, zo kun je goed zien welke kleur je hebt. Ook dat matte zwarte vind ik erg mooi!

Dit is de kleur van de lippenstift. Het is een prachtige roze kleur die iets naar het koraalkleurige neigt. Ik vind de kleur roze erg mooi. Best opvallend, maar ook prima draagbaar overdag.

De lippenstift is bijna geheel mat, er zit een hele kleine shimmer in, maar dat vind ik ook wel mooi. De dekking is ook erg goed, deze swatch is gezet met twee dunne strepen.

Op deze foto kun je ook duidelijk het enige minpunt zien van Darling Pink. Hij droogt mijn lippen enorm uit! Ik had de lippenstift drie dagen lang gedragen, toen ik op het idee kwam om hier een review over te maken. Dus ik deed de lippenstift weer opnieuw op en de velletjes waren echt goed zichtbaar. Normaal heb ik daar bijna nooit last van!

Op deze full-face foto kun je goed zien hoe de kleur precies overkomt. Ik vind het echt een hele mooie, draagbare kleur. Perfect om op te doen naar school of werk.

Pluspunten
– De prijs: €4,95
– Mooie verpakking
– De kleur: draagbaar en erg mooi
– Hij blijft goed zitten, ongeveer 3 uur

Minpunten
– Hij droogt mijn lippen enorm uit

Heb jij al een H&M lipstick in je bezit? Zo ja, wat vind jij van de kwaliteit?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wat een mooie kleur!!! En wat andere ook zeggen hij staat je heel mooi
    Ik wil hem ook kopen maar ik twijfel want het is wel jammer dat hij je lippen uitdroogd
    Maar voor 4,95… Kan ik hem niet laten liggen hahaha

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!