Review: Jane Iredale Lip Gloss – Beach Plum

4 jan 2015

Een lipgloss die perfect blijft zitten en fijn aanvoelt, dat is lastig te vinden. Deze lipgloss van Jane Iredale heb ik een tijdje getest en ik ben enthousiast!

Zelf heb ik gekozen voor de kleur ‘Beach Plum’ dit is één van de 18 kleuren lipgloss in het assortiment. Dit is een hele populaire kleur. Ik zag meerdere mooie kleuren, maar deze sprak mij gelijk aan.

Het design spreekt mij aan. Het is een redelijk platte tube met enkele gouden accenten. De merknaam staat er in gouden letters op en de dop heeft ook een gouden kleur, mooi!

Zoals ik al vertelde, koos ik voor de razend populaire kleur ‘Beach Plum’. Dit is een mooie neutrale kleur met enkele shimmers erin. Deze kleur zal vrijwel iedereen goed staan, of je nu een lichte of donkere huidskleur heb. Blond of zwart haar, het maakt niet uit. Dit is een perfecte kleur voor zowat iedereen.

De applicator van een lipgloss is belangrijk. Deze applicator vind ik fijn. Door de gebogen vorm kun je in één keer veel gloss meepakken. Ook brengt de applicator erg precies aan.


Swatch gemaakt zonder flitser


Swatch gemaakt met flitser

Deze swatch is gemaakt met één enkele veeg, je kunt dus wel zien hoe goed gepigmenteerd deze lipgloss is. Zonder flitser zie je de shimmers minder, met flitser komen deze wel goed naar voren.


Full face foto met de mond dicht


Full face foto met de mond open

Op bovenstaande foto’s kun je goed zien hoe de kleur overkomt. Het is een neutrale kleur die eigenlijk bij vrijwel elke ooglook past. De lipgloss voelt fijn aan op de lippen. De structuur is wel plakkerig, maar dat hoort nu eenmaal bij zo’n product. Hierdoor blijft de gloss wel heel lang op de lippen zitten. Na vier uur zat hij er bij mij nog nagenoeg perfect op, terwijl ik tussendoor wat heb gedronken. De moringa boter en avocado olie die in het product zitten, laten de lippen zacht aanvoelen.

Deze lipgloss is onder andere te koop bij pourtous.nl – dit is een schoonheidssalon, ondertussen uitgegroeid tot praktijk voor huidverbetering. De adresgegevens zal ik hieronder zetten. De prijs van deze lipgloss is zo’n € 24,-

Maliestraat 18
3581 SM Utrecht
030-2332843

Dan heb ik nog een leuk nieuwtje: in samenwerking met PourTous mag ik nog zo’n zelfde tube lipgloss weggeven. De winactie komt over een paar dagen online. Wil je alvast kans maken? Volg BeautyChef.nl dan alvast via Bloglovin’

Dit product heb ik opgestuurd gekregen, dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!