Review: Kruidvat Heat Protection Spray

11 sep 2013

Ik stijl mijn haar niet heel vaak, maar als ik het dan eens stijl, wil ik mijn haar wel goed beschermen. Vandaar dat ik altijd producten gebruik die je haar beschermen tegen de hitte van de stijltang. Ik heb een budget topper ontdekt en deze wil ik graag aan jullie laten zien!

Mijn eerste indruk van het product is dat het er erg mooi uit ziet. Heel simpel en professioneel, daar houd ik wel van. Ook is het een grote verpakking, er zit namelijk 250 ml in. Daar kun je dus wel een tijdje mee vooruit!

[advertentie]

Dit product moet aangebracht worden op het haar voordat je het in model gaat brengen. Zelf doe ik dit meestal wanneer mijn haar nog wat vochtig is van het douchen. Daarna droog ik mijn haar met een fohn. Je kunt het product echter ook op droog haar gebruiken.

Erg handig: er zit ook een grijs hendeltje op. Dit kun je open dicht schuiven. Zo weet je zeker dat het product er niet per ongeluk uit kan gaan als je het ergens mee naar toe neemt. Ik vind het trouwens erg fijn dat het in een spray-vorm zit. Zo worden je handen niet vies. Bij haarproducten heb je dat toch namelijk al snel.

Het zou je haar licht verstevigen. Nu moet ik zeggen dat ik daar niet veel van merk, maar ik heb dan ook erg dik haar. Wel glanst mijn haar de laatste tijd meer. Ik gebruik ook een nieuwe shampoo, dus ik weet niet of dit nou daardoor komt of door deze spray.

Dit product beschermt het haar tot 220 graden. Zelf zet ik de stijltang altijd op de hoogste stand – dat is bij mij 220 graden – omdat het anders écht een eeuwigheid duurt voordat mijn haar gestijld is.

Op deze foto kun je mijn haar goed zien. Ik heb hier mijn haar gestijld en gebruik gemaakt van deze Heat Protection Spray. Het ziet er gezond uit en oogt niet beschadigd door het gebruik van de stijltang.

Het grootste pluspunt aan deze Heat Protection Spray is de prijs.
Met z’n €2,39 is ‘ie namelijk lekker budget!

Wat is jouw favoriete Heat Protection product?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Die heb ik ook! Echt een hele fijne spray, en dan voor die prijs!
    Ze hadden mij eerst bij een winkel wijsgemaakt dat ik echt geen “Heat protection” ging vinden onder de 8 euro, maar ik ben blij dat ik alsnog op zoek ben gegaan.

  2. Klinkt goed! Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak een stijltang, eigenlijk bijna nooit! Ik heb wel een krultang deze gebruik ik ook niet zo vaak, maar ik denk dat ik toch maar deze spray ga aanschaffen voor als ik dan eens mijn haar wil krullen. :)

  3. en ik maar die van syoss gebruiken durf ervoor te wedden dat de ingredienten krak hetzelfde zijn.
    leuk dat hier nu een budgetversie van bestaat.

    groetjes

  4. Pingback: BeautyChef | Review: L’Oreal Paris Studio HotCurl Spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!