Review: L’Oreal Paris Studio HotCurl Spray

16 jan 2014

Vandaag een review met redelijk weinig woorden. Niet omdat er niets goeds over dit product te zeggen valt, juist omdat het fantastisch is en ik er niet meer van kan maken! Kortom, een review van een L’Oreal heat protection spray.

Ik zal maar gelijk beginnen met te zeggen dat ik mijn haren niet vaak stijl met de stijltang. Ook föhn ik het nooit droog, ik laat het altijd aan de lucht drogen. Verder krul ik het ook nooit, want ik heb al krullen van mijzelf. Ik heb dit product nu zo’n vijf keer gebruikt toen ik mijn haar ging stijlen. Ik heb mij dus goed een mening kunnen vormen over dit product.

Laten we eens op de achterkant van de verpakking kijken. Het is de bedoeling dat je het product in je haar sprayt en vervolgens met de vingers verdeeld. Het beschermt tegen de hitte van de föhn, stijltang en krultang. Dit product kan gebruikt worden op droog of op handdoekdroog haar, idealiter op het laatste.

Het tweede ingrediënt in de lijst is ‘alcohol denat‘. Ik heb gelezen dat dit slecht is voor de huid, maar of het ook slecht is voor je haar… Dat weet ik niet! Zelf heb ik er in ieder geval geen last van ondervonden.

De flacon heeft een handige spray dop op de bovenkant zitten. Dit zie je meestal bij zo’n product en vind ik zelf dan ook het fijnst werken. Je kunt het product hiermee goed doseren en verdelen over het haar.

Misschien dat we dan nu toch bij een (groot) nadeel aankomen. Ik weet niet of dit product ook te koop is in Nederland. Ik heb dit product een aantal maanden geleden gekocht in Duitsland bij de DM. Heb het hier in Nederland dacht ik nog niet zien staan. Weet jij wel of het in Nederland te koop is? Laat ’t dan even weten bij de comments, zou fijn zijn!

Een andere goedkope variant die zeker weten in Nederland te koop is en die ik ook ten zeerste aan kan raden is dit product. De Kruidvat heat protection spray.

Ik heb €2,95 betaald voor deze L’Oreal Paris Studio HotCurl spray en heb hem gekocht in Duitsland bij de DM.

Wat is jouw favoriete heat protection spray?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik betrap mezelf erop dat ik nog wel eens een heat protection wil vergeten. Niet slim! Ik vind het ook moeilijk om te bepalen of ‘ie wel goed werkt of niet. Die van het kruidvat ga ik de volgende keer kopen!

    • Ik “vergat” het vroeger ook altijd. Kende ook alleen maar dure heat protection producten dus vond ’t ook gewoon zonde om zo veel in m’n haar te sprayen, haha. Heb ik hier geen last van!

  2. Vroeger? 1,2,3 jaar of misschien wel langer geleden verkochten ze deze bij de kruidvat. Je had hem voor krullen en voor stijl haar. Of ze deze nu nog steeds verkopen, volgensmij niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!