Review: Lush – Let The Good Times Roll

11 mei 2014

Ik had nog nooit reinigingsproducten uitgeprobeerd van Lush, maar ik was wel al een tijdje benieuwd naar “Let The Good Times Roll”. Dit product scheen te ruiken naar koekjesdeeg en popcorn. Dat móest ik natuurlijk proberen!

Aan het reinigen met dit product moet ik nog even wennen, want het is natuurlijk wat meer moeite dan normaal. Ik merk wel verschil aan mijn huid wanneer ik deze reiniger gebruik, dus ik probeer hem wel zo vaak mogelijk te gebruiken. Laten we eerst eens gaan kijken hóe je dit product precies moet gebruiken.

We zijn dol op mais! In deze milde reiniger vind je maïsolie, polenta en maïzena. Een vleugje kaneel zorgt voor een mooie tint.

Gebruiksaanwijzing: Neem een kleine hoeveelheid in je handen en meng met water tot een pasta. Masseer zachtjes in op je huid en spoel af met lauwwarm water.

Zo ziet het product eruit. Het lijkt net echt koekjesdeeg! Je kunt er gemakkelijk een stukje vanaf pakken. Let wel op: dit product is beperkt houdbaar. Het is gemaakt van allerlei verse ingrediënten. Erg goed natuurlijk, maar helaas is het daardoor wel een stuk minder lang houdbaar. Mijn tip: koop een potje van 100 gram, de kleinste hoeveelheid. Je kunt eventueel ook wat invriezen. Zelf heb ik dat nog nooit geprobeerd, maar ken wel mensen die dit doen.

In mijn potje zit ook 100 gram. Er waren alleen geen potjes van 100 gram meer beschikbaar. Vandaar dat de medewerkster het heeft afgewogen en in een groter potje heeft gedaan.

Ik zal laten zien hoe ik deze reiniger gebruik. Ik haal eerst mijn make-up eraf met mijn standaard reinigingsproducten. Hiervoor gebruik ik de ‘Ocean Secrets’ lijn van Sabon. Hierna reinig ik mijn hele gezicht nog eens met dit product van Lush. Ik doe dit niet elke avond, ik denk om de twee dagen! Soms reinig ik mijn gezicht ook ’s ochtends hiermee, voordat ik mijn make-up aanbreng.

Het is de bedoeling dat je de hoeveelheid ter grootte van een erwt in je hand neemt. Dit is meer dan genoeg voor je hele gezicht! Je kunt eventueel ook je lichaam ermee reinigen, dan heb je wat meer nodig.

Daarna doe je er voorzichtig steeds iets meer water bij, net zolang totdat het een pasta wordt. Let op, doe er niet te veel water bij, anders wordt het te waterig en is er niet goed meer mee te werken. Dit mengsel verdeel ik over mijn gezicht en masseer ik in. Het fijne is: het is tegelijkertijd een soort scrub. Ik raad dus aan om dit product niet elke dag te gebruiken. Ondanks dat hij redelijk mild is, blijft het een soort scrub.

Ik merk wel dat mijn huid na gebruik wat droog aanvoelt. Een goede voedende crème na gebruik is dus wel nodig. Althans, dat voelt wel erg fijn aan.

Lush Let The Good Times Roll zit in het vaste assortiment en kost €9,90 per 100 gram.

Minpunten
– Niet erg lang houdbaar.
– Kan misschien wat te heftig zijn voor meiden met een gevoelige huid. Ik vind ‘m erg mild, maar mijn huid kan veel hebben.
– Mijn huid voelt na gebruik redelijk droog aan.

Pluspunten
– Er is alleen gebruik gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten.
– De geur is erg aangenaam!
– Ik vind het fijn dat mijn huid gelijk lichtjes gescrubd wordt.
– €9,90 voor zo’n vers product vind ik erg meevallen.

Wat vind jij van Let The Good Times Roll?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik heb een erg gevoelige huid, dus ik denk dat ik deze oversla. Ik heb ook al snel dat mijn huid trekkerig aanvoelt en bij jou voelt het ook droog, dus nee. Dit is niet mijn product haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!