Review: MAC lipstick Vegas Volt

10 aug 2013

Ik heb mijn eerste MAC product gescoord! Al een tijdje wilde ik graag iets hebben van MAC. Ik twijfelde nog tussen een blush of lipstick, maar ben uiteindelijk toch voor het laatste gegaan. Vandaag laat ik deze prachtige lipstick aan jullie zien!

De lipstick heb ik besteld, ik heb hem dus niet getest. Ik ben dus alleen uitgegaan van swatches op internet. Ik had al een tijdje de kleur ‘Fanfare’ in mijn hoofd, maar die vond ik toch net wat te veel naar het bruine toe neigen. Toen vond ik de kleur ‘Reel Sexy’ maar die was niet meer te verkrijgen. Toen heb ik uiteindelijk voor deze kleur gekozen, maar hier ben ik ook erg blij mee!

Lipstick Vegas Volt MAC

Dit is dan natuurlijk de verpakking van de lipstick. Een hele herkenbare MAC verpakking. Zelf vind ik het een hele mooie verpakking. Ik houd wel van die witte letters op een zwarte achtergrond, ziet er strak uit. Het is dus een amlified creme lipstick en bevat 3 gram.

Dan is dit de verpakking van de MAC lipstick zelf. Ook dit vind ik een erg mooie verpakking. De ronde dop is weer eens iets anders dan normaal. De kleine glittertjes in de verpakking maken het helemaal af. Op de dop zie je nog MAC gedrukt staan in zilveren letters.

De lipstick die ik heb gekocht heet ‘Vegas Volt’. Ik ben gegaan voor een mooie kleur die overdag prima gedragen kan worden, maar die toch opvalt. Deze kleur heeft eigenlijk een beetje wat van alle kleuren in zich. Rood, roze en wat oranje. Ook zitten er enkele glitters in de lipstick, maar deze zie je op de lippen amper terug.

En dan tot slot nog een foto van de lipstick eenmaal aangebracht op de lippen. Ik vind de substantie van de lipstick erg fijn. Hij smeert uit en trekt niet in de lijntjes. Ook blijft de lipstick erg lang zitten. De lipstick houdt het zeker wel tot zes uur lang vol.

Ik had de lipstick opgedaan voor het eten om zes uur. Vervolgens ben ik die avond naar de bioscoop en naar de stad geweest. Daar heb ik wat drankjes gedronken. Toen ik zo rond 1 uur thuis kwam, zat de lipstick er nagenoeg nog perfect op. Een full-face foto houden jullie nog tegoed. Ik heb hier namelijk ook een look mee gemaakt, die komt online als ik op vakantie ben, eind augustus.

Ik vind deze lipstick in ieder geval echt een beauty en raad hem jullie zeker aan. De prijs is misschien even schrikken, maar daarvoor heb je ook wat. Hij zit nu standaard in mijn tas en heb hem al erg vaak gebruikt. De lipstick heb ik online besteld bij Douglas. Geen verzendkosten en je kunt ook nog eens twee gratis samples uit zoeken!

Ik heb deze MAC lippenstift gekocht voor 18,50 in de Douglas webshop.

Heb jij ook een MAC lippenstift in je bezit? En zoja, wat is jouw favoriet?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!