Review: Max Factor Lipfinity – Always Delicate

22 mei 2015

Al een hele tijd wilde ik deze lipstick graag uitproberen, ik hoorde er zoveel goede dingen over. Het zou dé lipstick zijn die niet meer van z’n plek af gaat. Wie wil dat nu niet? In deze review laat ik een Lipfinity lipstick zien in de kleur ‘Always Delicate’.

Het zit verpakt in een mooi doosje, dat komt niet vaak voor bij lipsticks. Nu is dit wel een vloeibare lipstick. Hierna doe je er nog een balsem overheen. Het zijn dus twee producten. Wel zo handig om in een doosje te verpakken.

De twee producten zitten samen verpakt met een tussenschot ertussen.

Ik koos voor de kleur ‘Always Delicate’ dit is een redelijk lichte kleur, al dan niet de lichtste. Het is een neutrale kleur en geschikt voor alledaags gebruik. Er zijn nog veel meer kleuren om uit te kiezen, zo kun je ook voor een wat fellere kleur gaan. Het is maar net wat jij wilt!

Zoals ik al zei, bevat deze verpakking twee producten. Zo heb je de vloeibare lipstick en de balsem. Eerst breng je de vloeibare lipstick aan. Deze laat je drogen, vervolgens breng je de balsem erover aan.

Mijn lippen zonder iets erop.

Een foto met alleen de vloeibare lipstick aangebracht. Dit voelt een beetje gek. Het wordt wat droog en je moet je lippen ook een minuutje van elkaar af houden. Dit zodat de lipstick goed mat kan worden en kan opdrogen.

Vervolgens breng je de balsem aan. Dit gaat heel gemakkelijk, het glijdt over je lippen. Je voelt gelijk dat het geheel weer een stuk zachter wordt. Ook kun je je lippen nu weer gemakkelijk op elkaar houden. Na een tijdje slijt dit laagje balsem eraf. Je hoeft de lipstick dan niet opnieuw aan te brengen. Enkel een nieuw laagje balsem is genoeg.

Zo zien de lippen eruit na zo’n zes uur. Ik heb ondertussen gewoon gegeten en gedronken. Je ziet dat vooral het binnenste laagje eraf slijt, de rest zit er nog nagenoeg perfect op. De glans is wel wat minder geworden. Dit vind ik echt geen gek resultaat, de lipstick blijft nagenoeg muurvast zitten! Dit is overigens een neutrale kleur. Bij een fellere lipstick valt het slijten waarschijnlijk wat meer op.

Dan vervolgens nog een full face foto met de lipstick. Het zorgt voor een hele neutrale look. Je zou dit prima kunnen dragen naar school of werk. Ik ben in ieder geval enthousiast! Wanneer ik voor de klas sta, heb ik niet de hele dag tijd om te checken of mijn lipstick nog wel goed zit. Fijn om te weten dat ik niet in de spiegel hoef te kijken of het nog goed zit. Het hoeft gewoon niet bijgewerkt te worden.

Max Factor Lipfinity is te koop voor €16,99

Wat vind jij van dit product? Ben je net zo enthousiast als ik?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Mooie foto’s en duidelijk artikel! Bij mij worden mijn lippen heel droog hoe langer de lipstick erop zit, dus de lipstick ziet er heel droog uit naar een paar uur. Heb je tips? Van lippenbalsem gaat t vaak vlekken

    • Oei, dat is jammer! Als je echt deze lipstick bedoeld, dan zou ik toch de balsem aanraden. Dat is de enige manier om ‘m minder droog te maken (wel erover, niet eronder). Als je lipsticks in het algemeen bedoeld, dan zou ik niet snel kiezen voor een matte finish. Misschien zou ik dan zelfs kiezen voor een fluid lipstick, maar dan eentje die geen matte werking heeft. Zoals bijvoorbeeld de Rimmel Apocalips, of de nieuwe ‘fabulous fluid lipstick’ van HEMA. Succes!

  2. Ik vond de lipfinity ook erg fijn, alleen jammer dat hij naar een paar uur zo gaat ‘korrelen’. Maar wat is dit een goede kleur zeg. Ik zocht precies zoiets dus ga vanmiddag zeker eens even checken in de winkel of ik deze kleur kan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!