Review: Monaco palette – Sleek

18 jul 2012

Ik was eigenlijk niet van plan om dit palette voor jullie te reviewen, omdat ik hem al een tijdje heb. Maar er werd naar gevraagd. En natuurlijk wil ik er dan een review over schrijven. Ik heb nog wel het oude Monaco palette, dus met de opdruk in de oogschaduw. Laten we snel gaan kijken naar de foto’s van dit prachtige palette.

 
Ik heb dit palette gekocht omdat ik graag wat meer kleur aan mijn stash toe wilde voegen. Eerst wilde ik gaan voor het Curaçao palette, maar die kleuren vond ik toch net iets te heftig. Toen ik daarna verder keek naar de palettes, sprong dit palette er gelijk uit voor mij. Prachtige draagbare kleuren, met mooie shimmers. Ik was gelijk verliefd!

Prachtig, strak, vormgegeven. Precies zoals we van Sleek gewend zijn! Ik vind een matte, zwarte verpakking altijd erg mooi, het geeft zo’n luxe-gevoel. Ook is dit palette niet erg groot, dus prettig om mee te nemen onderweg! Er zitten twaalf kleurtjes in dit palette, met ieder 1.1 gram inhoud.


De linkerkant van het palette, met voornamelijk bruin en blauwtinten.


De rechterkant van het palette, met voornamelijk mooie, shimmerkleurtjes!


De bovenste rij van het palette, swatches zijn gemaakt zonder basis.

Bamboo – Een prachtige highlighter. Je kunt hem nu niet erg goed zien, maar met een basis is het een prachtige highlighter onder het wenkbrauwbot.
Aquamarine – Een turquoise kleur, met een klein beetje shimmer. Past erg goed bij de overige blauwe kleuren uit het palette.
Midnight Garden – Een erg donkere kleur. Deze kleur zit tussen donkerblauw en donkerpaars in.
Sunset – Wauw! Mijn favoriet. Zie je die pigmentatie? Fantastisch! Die shimmer is echt prachtig, ik vind het een hele mooie koper kleur.
Washed Ashore – Ook deze kleur is erg goed gepigmenteerd, een mooie oranje tint, met weer wat shimmer erin.
Magenta Madness – Als je zoekt naar een neonroze kleur, dan heb je hem nu gevonden! Ik vind ’t een prachtige kleur. Lekker opvallend.


De onderste rij van het palette, swatches zijn gemaakt zonder basis.

Summer breeze – Een lichtblauwe kleur, prachtig in combinatie met Aquamarine.
Sand Walker – Helaas kun je deze kleur niet erg goed zien, maar het is een hele mooie, neutrale kleur. Als ik voor maar één kleur oogschaduw ga, gebruik ik vaak deze over het bewegend ooglid. Erg subtiel kleurtje.
Kiwi Zest – Weer zo’n prachtige kleur met veel shimmers. Goede pigmentatie, zelfs zonder basis.
Lotus Flower – Prachtig om aan te brengen als accentkleur, of over je hele bewegend ooglid. Shimmers all over the place!
Humming Bird – Nog zo’n prachtige kleur met al die shimmers. Ik word helemaal blij van dit soort kleurtjes. De pigmentatie is gewoon erg goed en het is een vrolijk kleurtje!
Moors Treasure – We sluiten af met een matte kleur. Ik vind ’t een prachtige kleur, maar wel moeilijk om te combineren. Het is een bordeauxrode kleur.

Al met al vind ik het een prachtig palette. Er zit genoeg variatie in en enkele echte eyecatchers. Je kunt er rustige looks mee maken, maar tegelijkertijd ook uitdagende. Daarom neem ik dit palette altijd mee als ik weg ga.

Je kunt dit palette voor €9,99 kopen bij Enchantra.

Heb jij al eens een Sleek palette gekocht? Zo ja, welke variant(en)?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Nee nog niet, maar ik vind het wel hele mooie kleuren!!
    Vind t ook handig dat het niet zo groot is ,dus wat je zegt makkelijk om mee te nemen..

  2. De pigmentatie ziet er echt super uit zeg, inderdaad Sunset is ook mijn favoriet! Sowieso zitten er geweldige tinten in, maar dat is toch wel de eyecatcher. :) True, het is een reisformaat, je kunt er ook zoveel kanten mee op, I like it! Sowieso ben ik in love met Sleek! Ik heb er twee, de Au Naturel en een limited edition, maar volgens mij was hij alweer verkrijgbaar. :’) Hij is van de Caribbean Collection, Curaçao!

  3. Pingback: BeautyChef — Look met het Sleek Monaco palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!