Review: MUA blusher x2

11 jun 2014

Ik heb twee prachtige blushes van het mooie merk MUA die ik graag aan jullie wil laten zien. De blush is goed betaalbaar, goed gepigmenteerd en is te koop in veel mooie kleurtjes. Ze kwamen ook al voorbij in mijn budget favorieten, daaruit kun je wel opmaken dat ik er erg blij mee ben!

In totaal heb ik twee kleuren blushes van MUA, met ook gelijk twee verschillende verpakkingen. Dat komt omdat ik er één in Nederland heb gekocht en één in Londen. De linkerblush kocht ik in Nederland en heeft geen leuke naam, enkel ‘shade 1’. De rechter kocht ik in Londen en heet ‘bubble gum’.

Ik laat alvast gelijk de swatches zien van beide kleuren. Deze swatch heb ik gemaakt met maar één streepje over de hand. Zoals je dus wel kunt zien zijn deze kleuren erg goed gepigmenteerd. Ik vind beide kleurtjes echt prachtig!

MUA blusher – Shade 1

De verpakking van deze blush is klein maar fijn. De blush gaat gemakkelijk open en de verpakking voelt ook stevig aan. Handig formaatje om mee te nemen in je tas! De blush bevat 2.4 gram. De kleur is licht en zit tussen roze en koraal in. Ik koos voor deze blush omdat deze mij het meest gangbaar leek voor overdag. Ook waren er van deze kleur al de meeste blushes weg in de schappen. Deze kleur moesten wel meer meiden mooi vinden dus, dacht ik zo!

Ik vind de kleur mooi en heel geschikt voor meiden met een wat lichtere huid. Ook is de kleur prima op te bouwen! De kleur is bijna geheel mat, maar er zitten enkele kleine shimmers. Ik vind deze kleur erg mooi!

MUA Blusher – Bubble Gum

Deze kleur is wat donkerder maar wel geheel mat. De verpakking gaat net wat anders open dan de ander. Onder het zwarte bolletje moet je drukken en dan gaat de verpakking open. Het lijkt net alsof er wat minder in zit, maar er zit even veel product in.

De kleur moet je voorzichtig opbouwen omdat deze kleur wat donkerder is! In principe geen probleem, maar daar moet je dus wel wat mee oppassen. De kleur zelf vind ik echt heel erg mooi! Ja, hier ben ik blij mee! Deze blushes zitten nu in mijn ‘dagelijkse gebruik stash’.

De prijs van de eerste blush is €2,49 en te koop bij het Kruidvat. Voor de laatste blush heb ik 1 pond betaald, deze blush is waarschijnlijk alleen online of in het buitenland te koop.

Heb jij al eens een MUA blush uitgeprobeerd?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!