Review: MUA Bronzer – shade 1

10 jul 2014

Al eerder liet ik de donkerste versie van deze bronzer zien. Die versie kocht ik om te contouren. Ik vond ‘m zo fijn dat ik het ook wel tijd vond voor een wat lichtere kleur. In dit artikel laat ik deze bronzer aan jullie zien!

Bronzer is een product dat ik dagelijks gebruik, voornamelijk in de zomer. Dan vind ik een wat bruinere huid erg mooi, vooral in combinatie met highlighter. Dat zorgt echt voor een mooie ‘zongebruinde’ huid. Zoals ik al zei had ik al een bronzer van MUA in mijn bezit. Deze gebruik ik om mee te contouren. Hier heb ik ook al een review over geschreven, voor die review kun je hier kijken.

De verpakking vind ik er prima uit zien. Simpel, redelijk goedkoop, maar gewoon oké. De verpakking is ook redelijk stevig. Mijn andere MUA bronzer neem ik al een hele tijd overal mee naar toe in m’n make-up tasje en de verpakking ziet er nog prima uit.

Laten we eens de ingrediënten bekijken van deze bronzer. In deze bronzer zitten onder andere de volgende ingrediënten: talk, vaseline, parabenen en meer. Er zit 5,7 gram in de verpakking. Voor de rest van de ingrediënten kun je bovenstaande afbeelding bekijken.

Zo ziet de kleur eruit in de verpakking. Het is een lichte bruine kleur met wat shimmers in de verpakking, de glitters komen in ieder geval goed over op de foto! Deze bronzer is best subtiel en licht, dus ook geschikt voor de écht lichte huidjes onder ons. Goed nieuws, want ik kan deze bronzer dus waarschijnlijk ook prima in de winter gebruiken. Mijn huid is dan namelijk een stuk lichter.

Bovenstaande twee foto’s zijn gemaakt met flits. Ik vind ’t effect mooi. Het is erg subtiel. Met flits valt de bronzer wel wat weg, maar daarom heb ik ook foto’s voor jullie zonder flits om te laten zien hoe de kleur dan over komt.

Deze foto is zonder flits gemaakt. Je kunt de bronzer goed terug zien. Met name op de wangen en op het voorhoofd. Zoals je kunt zien geeft het een mooi effect. Net alsof je even in de zon heb gezeten.

Op bovenstaande twee foto’s kun je de bronzer al helemaal goed terug zien. Ingezoomd zie je de shimmers ook goed terug. Dit vind ik fijn aan de bronzer. Hij bevat shimmer maar niet té veel. Ik heb namelijk ook een bronzer van Catrice en als ik die op doe lijk ik net een discobal, beetje té glitterig! Bij deze bronzer is dat totaal niet het geval. Me like!

Deze MUA bronzer is te koop voor €3,49 bij het Kruidvat.

Minpunten
– Het is natuurlijk van het merk MUA en dat is niet bij elke Kruidvat te verkrijgen
– De verpakking oogt redelijk goedkoop

Pluspunten
– De prijs: deze bronzer is lekker budget!
– Pigmentatie is prima en gemakkelijk op te bouwen
– Kleur is mooi, ook geschikt voor de lichte huidjes onder ons!

Wat vind jij van deze bronzer? Zou jij ‘m aanschaffen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!