Review: MUA bronzer shade 3

9 mei 2014

Een bronzer gebruik ik voornamelijk om te contouren, het liefst net onder de jukbeenderen. Deze bronzer van MUA leek mij daar geschikt voor. De kleur leek me prima en hij is ook nog eens mat, dat vind ik altijd fijn aan een bronzer.

Toevallig heb ik deze bronzer laatst ook gekocht in shade 1. Deze is wat lichter en bevat meer glitters. Misschien leuk om deze binnenkort eens naast elkaar te zetten, zodat je de verschillen goed kunt zien. Maar goed, voor nu eerst de review van deze bronzer in shade 3.

De verpakking ziet er verder prima uit. Het oogt niet heel luxe, maar dat kun je ook niet verwachten van zo’n budget product. Deze verpakking oogt dus een beetje goedkoop maar voelt verder wel stevig aan. Ook gaat hij gemakkelijk open, dat is ook altijd fijn. Op deze foto oogt de bronzer overigens wat donkerder dan hij werkelijk is. Op de swatch foto’s hieronder en de full-face foto’s komt de kleur goed over.


Dit zijn de swatches van het product. Redelijk donker dus, maar hier zocht ik ook naar! Zo heb ik maar een klein beetje product nodig voor het contouren. Ik contour nooit mijn hele gezicht, alleen het gedeelte onder mijn jukbeenderen en dan wat omhoog richting mijn voorhoofd.


Ik vind ‘m erg fijn! Ik vind bronzers al snel te oranje, dat is hierbij gelukkig niet het geval. Hij is wel erg gepigmenteerd, dus je moet wel oppassen met aanbrengen. Maar dat had ik al verwacht. Als jij een bronzer over je hele gezicht gebruikt kan hij misschien wat te donker zijn, of je moet echt héél weinig op je kwast doen. Maar dan is een lichtere kleur denk ik wat meer geschikt. Voor contouren is deze kleur ideaal!

Deze MUA bronzer is te koop voor €3,49 bij het Kruidvat. MUA is niet verkrijgbaar bij elke Kruidvat. Klik hier voor de lijst waar het merk MUA te verkrijgen is.

Minpunten
– Hij is wel erg gepigmenteerd, dus kan snel te donker uitvallen.
– Verpakking oogt goedkoop.
– Verkrijgbaarheid is niet heel gemakkelijk, MUA wordt niet bij elke Kruidvat verkocht.

Pluspunten
– Deze kleur is prima geschikt om mee te contouren.
– De bronzer is prima te betalen.
– De kleur is mat, dat vind ik een pluspunt.
– Gemakkelijk in gebruik.

Wat is jouw eerste indruk van deze bronzer?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!