Review: MUA Lipsticks shade 2 & 16

25 apr 2014

Zoals jullie laatst gezien hebben in de shoplog, heb ik een paar leuke producten van MUA gekocht. Waaronder ook deze lipsticks. De koraalkleur sprak mij het meeste aan. De andere kleur koos ik omdat ik dat graag eens uit wilde proberen. Out of my comfort zone!

Er zitten twee verschillende varianten lipsticks in het assortiment. Zo heb je de ‘normale’ lipsticks, maar er zijn ook matte lipsticks te koop. Dit maal heb ik gekozen voor de normale lipstick. Waarschijnlijk zal ik binnenkort ook nog wel enkele matte lipsticks van dit merk toevoegen aan mijn stash.


Foto 1: Swatch in het daglicht – Foto 2: Swatch met flitser

Allereerst zal ik de swatches laten zien van beide kleuren op de hand. Zo hebben jullie alvast een beetje een idee van de twee kleuren die ik heb uitgekozen.

MUA Lipstick – Shade 2

Dit is de eerste van de twee kleuren die ik heb uitgezocht. Ik vind dit soort kleuren altijd zo prachtig staan als ik het zie bij andere meiden. Zelf wou ik dus ook graag eens zo’n kleurtje proberen. Elke keer kwam ik maar niet de juiste kleur tegen (en ik durfde het eerlijk gezegd ook niet zo goed, zo’n paarse kleur)! Nu vond ik toch dat ik het gewoon eens moest proberen, dus ik nam hem mee. De verpakking vind ik overigens prima en best mooi. Overigens ook erg leuk dat je de kleur van de lipstick kunt zien aan de onderkant van de huls!


Foto 1: Swatch in het daglicht – Foto 2: Swatch met flitser

De lipstick voelt erg fijn aan op de lippen. Hij accentueert velletjes totaal niet en smeert erg fijn uit. Het lijkt net een lippenbalsem in plaats van een lipstick als je de textuur op de lippen voelt. Met zo’n donkere kleur is het wel even extra opletten dat je de lipstick netjes aanbrengt. Je ziet elk klein foutje nóg beter zitten!

Deze kleur is heel gaaf, maar ook heel erg gedurfd! Ik vind het echt onwijs stoer staan, vooral in combinatie met een (heftige) eyeliner. Deze ga ik zeker nog vaak dragen. Al vind ik het af en toe nog wel wat eng om dit soort kleuren te dragen!

MUA Lipstick – Shade 16

Hello Kingsday! Dit is echt een prachtige lipstick die heel geschikt is voor aankomende zaterdag. Buiten dat is het natuurlijk ook een hele mooie kleur om gewoon casual te dragen. Het aparte aan deze lipstick: in de zon ziet hij er erg fel uit, maar gewoon binnen zonder al te fel licht, is de kleur helemaal niet zo ‘in your face’. Dan is het een prachtige koraalkleur. Ik ben hier echt heel blij mee, ik ben gek op dit soort kleurtjes!

Deze kleur is iets lichter, dus accentueert de velletjes iets meer. Dit zie je echter alleen van heel dichtbij! Ook deze lipstick smeert weer heel soepel uit over de lippen. Omdat het een redelijk felle kleur is, moet je ook hierbij opletten dat je ‘m netjes aanbrengt. De houdbaarheid van deze lipstick is prima. Na zo’n twee uur begint het aan de binnenkant van je lippen wat weg te vagen, maar zit er verder nog wel prima op. Na vier uur moet je wel echt even bijwerken! Een maaltijd overleeft je lipstick prima, maar dan zie je wel vooral dat de lipstick het best blijft zitten bij de randjes. Dus ik raad alsnog aan om dan eventjes bij te stiften!

De lipstick is gemaakt met flitser, dus de kleur komt lekker fel over. Ik vind ‘m erg mooi, maar wel alleen met hele rustige oog make-up. Anders wordt het denk ik al snel te veel. Deze twee lipsticks komen zeker weten in mijn favorieten bakje. Ze zijn soms iets te heftig voor everyday maar ik vind ze wel echt prachtig!

Voor deze lipsticks heb ik €2,99 per stuk betaalt.

Wat vind jij van deze MUA lipsticks?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!