Review: MUA “Undress Your Skin” Highlighter

16 mei 2014

Deze prachtige highlighter hebben jullie al enkele keren voorbij zien komen op de site. Ik vind ‘m zo mooi! Vandaag laat ik jullie hiervan de review zien. Ik kan alvast verklappen dat ik er erg positief over ben!

Toen ik hoorde dat dit merk ook naar Nederland kwam, heb ik gelijk even opgezocht wat nou precies de aanraders zijn. Overal kwam ik deze highlighter tegen. Ik vond ‘m aan de dure kant, in vergelijking met de rest van de producten, maar nam hem toch mee. Als iedereen er zo positief over is, dan moet het wel een mooi product zijn.

Dit mooie product is zo fotogeniek. Vandaar alle foto’s! Het patroontje in de highlighter vind ik erg mooi. Je ziet al gelijk de shimmer goed naar voren komen op de foto’s. Ik bek gek op highlighters die een hoop glitter bevatten, het kan mij glanzend genoeg zijn!

De verpakking ziet er ook prima uit. Wel één minpuntje, ik krijg de verpakking amper open! Ik krijg hem enkel open met een schaartje en genoeg druk erachter. Dat is wel vervelend. Ik weet niet of het misschien alleen aan mijn verpakking ligt, of dat dit bij elke highlighter zo is.

De swatch van het product op mijn hand. Ook hierop komt de shimmer weer goed naar voren. De kleur is apart. Hij is heel glanzend. Je zou zeggen dat de kleur redelijk warm is door de roze glans, toch zit er ook een wat koelere ondertoon in.

Een close-up van de highlighter. Ik heb hem aangebracht net boven de blush. Ik vind dat de kleur erg goed naar voren komt. Hij past prima bij elke look! Ik ben er in ieder geval erg blij mee en gebruik hem, sinds ik hem heb, elke dag.

Ben je hier nu ook zo tevreden over? Dan heb ik goed nieuws! Op mijn blog kun je kans maken op deze blush. Klik hier voor de winactie. Je kunt nog meedoen t/m 18 mei.

De prijs van deze highlighter is €6,99

Minpunten
– Redelijk duur in verhouding met de rest van de MUA producten
– Mijn verpakking gaat moeilijk open

Pluspunten
– Pigmentatie is goed
– Mooie shimmer aanwezig
– Past goed bij elke look

Heb jij deze highlighter al geprobeerd? Wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!